Kinesist Frank Grouwels

Frank Grouwels gebruikt andullatietherapie zowel preventief als genezend

'De mensen voelen er zich wel bij'

Biografie

Frank Grouwels heeft sinds 13 jaar zijn eigen kinépraktijk in Herk-de-Stad. Naast klassieke kiné houdt hij zich vooral bezig met manuele therapie en sportrevalidatie.

Ontvang een boek ter waarde van € 20.

Wil je graag in detail vernemen hoe Andullatie jou kan helpen? Vul dan je adres in waarop we het Andullatieboek kunnen toesturen. Helemaal gratis! Dit is jouw geschenk.

 

In de praktijkMijn weg naar Andullatie

Frank Grouwels gebruikt andullatietherapie zowel preventief als genezend. Zijn praktijk wordt bezocht door patiënten die verschillende diagnoses kregen. Frank onderzoekt altijd eerst voor welke diagnose hij andullatietherapie best kan gebruiken. Het belangrijkste effect van andullatietherapie is spierontspanning. Hij laat zijn patiënten ontspannen om nadien beter de manipulaties uit te voeren. Anderzijds bevordert Andullatie ook de doorbloeding, wat pijnstillend werkt. Maar ook mentaal treedt er een relaxerend effect op. De bedoeling van de relaxatie is een betere behandeling mogelijk te maken. De resultaten van andullatietherapie zijn zeer bevredigend. Mensen voelen er zich wel bij.

Het beste bewijs is wel het groot aantal patiënten die inmiddels zelf een ANDUMEDIC®3 aangekocht hebben. Ze hebben minder pijn en hun levenskwaliteit neemt toe. Een patiënte van Frank getuigt dat ze goede resultaten boekt met haar ANDUMEDIC®3 thuis. Ook haar man gebruikt de ANDUMEDIC®3 voor zijn doorbloedingsproblemen. Frank kwam in contact met de ANDUMEDIC®3 omdat hij  er steeds op uit is zichzelf bij te scholen met het oog op een nog betere dienstverlening aan zijn patiënten. Als hij ziet hoezeer zijn patiënten er wel bij varen, is hij tevreden dat hij met de firma hhp in contact kwam. Hij beveelt de andullatietherapie dan ook aan al zijn collega’s dokters en kinesisten aan. Ze doen er goed aan de ANDUMEDIC®3 eens zelf uit te testen of ze aan hun patiënten voor te stellen.

Hoe kan Andullatie me helpen?

Doe onze snelle test en verneem exact hoe Andullatie jouw probleem kan verhelpen.

Start de pijntest

Vertel ons wat je van dit verhaal denkt.

Geïnteresseerd in Andullatie?