Jos deelt zijn ervaringen met Andullatie tegen rugpijn

“Als ik op de Andumedic ga, trekt de stijfheid helemaal weg.”

 

Jos' carrière speelde zich af op bouwwerven en tussen machines. Een boeiende job, maar niet zonder beroepsrisico's. Rugpijn, stijfheid en kortademigheid zijn de grootste ongemakken die Jos ervaart.

Inleiding

Op zijn 72ste geniet Jos Monard van een welverdiend pensioen. Hij heeft een heel zware stiel uitgeoefend: kraanmachinist. Dit beroep is inderdaad niet zonder risico’s, en Jos draagt er de sporen van. Maar uiteindelijk valt het, naar eigen zeggen, allemaal nog wel mee. Vooral omdat Jos een efficiënte natuurlijke remedie vond, die de ongemakken quasi volledig weggewerkt heeft: Andullatietherapie.

PijnverlichtingMijn weg naar Andullatie

Kranen en bulldozers

Jos’ carrière speelde zich af op bouwwerven en tussen machines. Hij hielp mee bij de bouw van bedrijfshallen, parkings, deed ook grondwerken, etc. Reuzekranen, bulldozers en ander bouwmateriaal hebben geen geheimen meer voor hem. Een boeiende en zelfs avontuurlijke job, maar helaas niet vrij van beroepsrisico’s: de werkhouding, het lawaai en de klimatologische omstandigheden, maar ook de stress door de kans op ongevallen. Jos vat zijn klachten als volgt samen: “Ik heb vooral last van rugpijn, waardoor ik niet goed meer kan rechtstaan. Het voelt stijf aan, wat wel vervelend is.” Bovendien lijdt Jos aan kortademigheid. Om hieraan te verhelpen liet hij een aantal stents plaatsen in zijn slagaders.

Remedies

Na een veeleisende carrière wil je uiteraard het maximum aan levenskwaliteit voor je pensioen. Jos ging dus op zoek naar een middel om z’n rugklachten te verlichten. Hij zocht, én vond. Eerst ging hij te rade bij een ‘kraker’ ofte osteopaat. Er waren keren dat hij ternauwernood nog kon lopen. Een osteopathische behandeling bracht soelaas, tot zijn grote tevredenheid. Bovendien ontdekte Jos twee jaar geleden ook een krachtige natuurlijke therapie op basis van trillingen en infraroodwarmte: Andullatie. Hij maakte er kennis mee op een speciaal gezondheidsevent bij een kinesist in Lauw. De gratis proefsessie beviel hem enorm. Aanvankelijk deed Jos de therapie dagelijks, maar inmiddels volstaan drie behandelingen per week: “Als ik op die tafel ga, trekt de stijfheid helemaal weg.”

Dansje

Al bij al geniet Jos nu van een prima levenskwaliteit. Op tijd en stond zoekt hij sociaal vertier, zet een danspasje, drinkt een pintje. En voor de rest is hij een fervent sportliefhebber. Hij kijkt graag voetbal en andere sporten op tv. Jos is ook een overtuigd hhp-ambassadeur en promoot de therapie bij mensen die er baat bij kunnen hebben.