Jonas De Meyer

Andullatietherapie is goed om verzuring tegen te gaan

'De ANDUMEDIC®3 is altijd beschikbaar, een kinesist niet'

Biografie

Jonas De Meyer (31) doet nu reeds 15 jaar aan polsstokspringen. In 2010 was hij Belgisch kampioen outdoor. De laatste drie jaar was hij Vlaams kampioen indoor. Zijn persoonlijk record bedraagt 5 m 20.

Ontvang een gratis e-boek

Wilt u graag nog meer te weten komen over Andullatietherapie en hoe het u kan helpen?
Vul dan hieronder uw gegevens in en ontvang gratis het e-boek "Hoe kan je dagelijks je chronische pijn verlichten?".

PerformanceMijn weg naar Andullatie

Polsstokspringen is een heel intensieve sport waarbij  verschillende handelingen getraind moeten worden: lopen, springen, krachttraining, turnen. Dit is heel belastend voor de rug. Bovendien is Jonas twee meter groot, wat voor extra rugproblemen kan zorgen. Hij had andullatietherapie reeds getest in het verleden en stelde onmiddellijk een verbetering van zijn rugklachten vast. Daarom gebruikt hij de ANDUMEDIC®3 nu regelmatig, zowel vóór de training ('s morgens) als erna.

Bij zo'n intensieve sport blijven spieren sowieso altijd op spanning staan. Na de training is de therapie goed om spierverzuring tegen te gaan. Jonas beveelt de ANDUMEDIC®3 aan voor topsporters, maar ook gewone sportlui. Het neemt niet alleen de pijn weg, maar ontspant ook de spieren. Bovendien is de ANDUMEDIC®3 altijd beschikbaar, een kinesist niet!