Jessie overwint haar gewrichtspijn dankzij Andullatie

“Alleen de AnduMedic neemt mijn pijn weg.”

Eindelijk een oplossing voor gewrichtspijn

In Boutersem woont een heldhaftig meisje. Ze lijdt aan een mysterieuze ziekte waardoor ze dagelijks constant hevige pijn lijdt in al haar gewrichten. Tot op heden is geen kruid ertegen gewassen. Maar Jessie is heel moedig en vond inmiddels toch een therapie...

Opnieuw een toekomst ondanks gewrichtspijnen

Constante pijn, een hel!

Aan de telefoon hoor ik een frisse opgewekte meisjesstem. En toch... Dagelijks moet Jessie opboksen tegen zware gewrichtspijnen. De artsen staan voor een mysterie en konden tot op heden geen klare diagnose stellen. Jessie werd getest op fibromyalgie, maar vertoont niet de typische pijnpunten. Men denkt aan een ‘conversiestoornis’, maar dat wordt momenteel nog onderzocht. Via de huisarts probeerde ze diverse medicatie: niets hielp. Van sommige producten werd ze bovendien compleet suf, ‘van de wereld af’. De pijn daarentegen bleef.

Wonder boven wonder

Via een krantenartikel maakte Jessie kennis met Andullatie: een therapie op basis van trillingen en infrarood, vooral voor pijnbestrijding. In Hoegaarden kon ze een proefsessie doen, en wonder boven wonder werkte Andullatie! Zolang Jessie op de AnduMedic ligt is alles oké. Een tijdlang deed ze drie Andullatiesessies per dag en toen was ze grote delen van de dag pijnvrij. Uiteraard heeft ze haar dagelijkse bezigheden. Jessie studeert voor verpleegster in St.-Franciscus te Leuven. Momenteel gebruikt Jessie haar matras minder intensief, maar ze geeft toe dat ze zich ‘safe’ voelt als de AnduMedic binnen handbereik is. Indien nodig kan ze zich weer ‘opladen’.

Hernieuwde toekomstplannen

Op je 21ste zit je natuurlijk vol plannen, dromen en ambities. Ondanks haar ziekte blijft Jessie hoopvol voor de toekomst. Dankzij de AnduMedic kan ze momenteel naar school gaan en een vrij normaal leven leiden. Ze heeft een vaste vriend. Wegens de pijn waren de toekomstplannen wat in het gedrang gekomen. Maar nu is er weer sprake van om binnen een paar jaar te trouwen, kinderen te krijgen, enz. Kortom: om gelukkig te zijn. En dat is dan ook wat het voltallige hhp-team van harte toewenst aan Jessie en haar vriend!