Jenny Kerre

Dankzij Andullatietherapie herwon Jenny haar levenskwaliteit.


"Blijf Andullatie gebruiken voor het beste effect!"

Inleiding

Stel je voor… Na een actieve carrière als verpleegster ga je gebukt onder hevige en chronische rugpijn die je welverdiende rust compleet vergalt. Jenny maakte het mee, maar wou geen operatie. Gelukkig vond ze een natuurlijke remedie: bij haar kinesitherapeut ontdekte ze Andullatietherapie. Eindelijk herwon ze haar levenskwaliteit!

Pijnverlichting Chronische rugklachten draaglijk dankzij Andullatie

Na een carrière van 32 jaar als verpleegster ging Jenny gebukt onder hevige rugpijn veroorzaakt door discusdegeneratie. Klassieke remedies omvatten medicatie, behandelingen bij de kinesist en heelkunde. Jenny wou één iets zeker niet: een operatie! Via haar kinesist kwam ze op dat moment toevallig in contact met Andullatie, een niet-invasieve therapie gebaseerd op mechanische trillingen en infrarood.

Regelmatige toepassing van Andullatietherapie leidt tot minder pijn, beter functioneren en diepgaande ontspanning. Jenny getuigt: “Het voelt zalig aan, die massage. Rugklachten gaan altijd gepaard met spierpijnen. Welnu, verkrampte spieren ontspannen door Andullatie, wat een positieve invloed heeft op de pijn. Eén tip: voordat je je laat opereren, probeer zeker Andullatietherapie. Als je het lang genoeg doet, raak je van je pijn af!”

Haar verhaal illustreert prachtig een trend in volle opgang: ‘selfcare’. Selfcare houdt in dat je zelf het roer in handen neemt voor het behoud en herstel van de gezondheid en de levenskwaliteit. Op heden gaan patiënten zoals Jenny steeds vaker zelf op zoek naar informatie over hun aandoening, en vooral naar oplossingen ervoor. Een belangrijke factor hierbij is dat er tot op heden voortdurend gesnoeid wordt in de sociale zekerheid: tal van behandelingen worden niet meer terugbetaald. Als eenmalige, maar vooral werkzame investering past Andullatie wonderwel in dit plaatje.