Voor Jacqueline is Andullatie een natuurlijk oplossing voor haar rugklachten

“Een gezonde geest in een gezond lichaam!”

 

"Ik kreeg te kampen met enkele hernia's, maar weigerde me vol te proppen met medicatie."

Inleiding

Als ex-schoonheidsspecialiste weet Jacqueline Aerts hoe ze moet leven om er blijvend goed uit zien. Op haar 72ste geniet ze van een welverdiend pensioen aan de kust. Jacqueline is een wijze vrouw. Het was dan ook een bijzonder genoegen voor de HHP-redactie om haar te interviewen.

Ik vond toch dé perfecte oplossing!

Gezondheid via de natuurlijke weg

Jacqueline is afkomstig uit Breendonk. Ze is moeder van twee succesvolle zonen en heeft er zelf een carrière opzitten als schoonheidsspecialiste. “Maar”, benadrukt ze, “het ging vooral om verzorging!” Inderdaad, een rode draad door haar leven is ‘gezondheid via de natuurlijke weg’. Op haar 51ste verhuisde ze met haar man naar de kust “om van het leven te genieten.” Jammer genoeg overleed haar echtgenoot vrij snel nadien.

Hernia

Jacqueline kreeg op relatief jonge leeftijd te kampen met enkele hernia’s. Een zwakke rug? Een letsel? Hoe dan ook, Jacqueline was ervan overtuigd dat je de natuur best zelf haar werk laat doen, liever dan je te laten opereren of vol te proppen met medicatie. Als ze niet meer uit de voeten kon, ging ze spontaan in tractie liggen, en … het ging vanzelf over. Naarmate ze ouder werd, namen haar rugklachten alsmaar af. Qua professionele interventie beperkt Jacqueline zich tot enkele osteopathische behandelingen per jaar.

Ontdekking van Andullatie

Als kustbewoonster kwam Jacqueline weleens in Sluis. Steevast bracht ze dan een bezoekje aan de HHP-shop. Ze ontdekte er Andullatie, een pijnverlichtingstherapie gebaseerd op trillingsmassage en infraroodwarmte. Telkens deed dat zo’n deugd aan haar rug. Op een zeker moment kon ze er niet meer aan weerstaan en haalde ze zelf een toestel in huis. Bijkomend voordeel is dat ze nu zelfs niet meer naar de osteopaat moet gaan. Als wellnessexperte apprecieert Jacqueline ook enorm de relaxatiemogelijkheden van Andullatie. Haar advies: “Mensen, hier is een programma voor relaxatie. Doe dat alstublieft!”

Aging well

Jacqueline kent het geheim om gezond en gelukkig ouder te worden: een gezonde geest in een gezond lichaam. Ze eet verstandig: bio en kwaliteit, zonder daarom streng te diëten. Ze luistert naar haar lichaam en vermijdt stress. Neem een voorbeeld aan Jacqueline!