Isabelle Vanlaethem

Isabelle zoekt de beste oplossing voor elke klant.

‘De beste oplossing voor elke klant’.

Inleiding

Als je Ronse binnenrijdt via de Kruisstraat heb je rechts de Groeneweg. Daar kan je terecht in ‘Viva La Vie’ voor hoogkwalitatieve huidverzorging en voedingsadvies. De naam vat perfect Isabelles filosofie samen: ‘Voel je goed in het leven!’ Haar missie is dit goed gevoel te delen met haar klanten via het uitgebreide gamma behandelingen en therapieën.

In de praktijk Mijn weg naar Andullatie

Van opleiding is Isabelle ergotherapeute. Naar aanleiding van een cursus pedicure begon ze zich ook te interesseren voor schoonheidszorgen, en later voor orthomoleculaire voedingsleer. Gewapend met een breed palet vaardigheden startte ze zo’n 20 jaar geleden haar eigen huidverzorgingscentrum.

Isabelle wordt vooral aangezocht voor huidverzorging en afslankingsbegeleiding. Door haar paramedische achtergrond krijgen al haar behandelingen een therapeutische dimensie. Haar motto luidt: ‘De beste oplossing voor elke klant’. Ze werkt met uitgelezen natuurlijke en gezonde cosmetica, en bereikt mooie afslankingsresultaten met het ‘Leef en eet’-programma. Via uitgekiend voedings- en bewegingsadvies wordt de klant gemotiveerd om gezonder te gaan leven.

Isabelle beschikt over de modernste technologieën inzake anti-aging en huidverbetering: LPG-endermologie, definitieve ontharing met VPL, celenergietherapie, etc. Daarenboven werkt ze al een tijdje met Andullatie.

Bij ‘Viva La Vie’ wordt Andullatie polyvalent ingezet: relaxatie, pijnverlichting, behandeling van obstipatie, vochtafdrijving etc. Maar ook specifiek naar afslanking en cellulitebestrijding toe blijkt Andullatie een krachtige ondersteuningstool te zijn. Isabelle: “Via een endermologiemassage worden vetcellen afgebroken. Daarna moet je eigenlijk bewegen om die cellen uit het organisme te krijgen. Andullatie kan die eliminatie extra bevorderen, vooral bij mensen die minder aan lichaamsbeweging doen”.