Hilde Six

“Andullatie is onmisbaar geworden voor me, vooral omdat ze pijnstillers en geneesmiddelen overbodig maakt.”

Inleiding

Zelfs al leef je gezond en ben je dagelijks in beweging, toch kan rugpijn toeslaan. Rugpijn lijkt op heden wel een epidemie te worden. Het doet serieus afbreuk aan je levenskwaliteit. Gelukkig bestaan er oplossingen, klassieke én alternatieve.

Pijnverlichting Mijn weg naar Andullatie

Voedingsdeskundige

Hilde Six heeft het geluk aan de kust te wonen. Al heel haar leven geniet ze van de frisse zeelucht, de toeristische sfeer in de zomer, de rust in de winter. Hilde studeerde 29 jaar geleden af als voedingsdeskundige en oefende al die jaren met liefde haar beroep uit. In haar praktijk begeleidt ze mensen met voedingsadvies. Hippocrates wist het al: “Maak van voeding je medicijn”. Daarnaast is ze sportief, want een groot deel van haar vrije tijd gaat naar sport, meer bepaald zwemmen. Geestelijk voedsel neemt ze tot zich door boeken te lezen.

Lage rugpijn

Ondanks haar evenwichtige levensstijl kreeg Hilde toch op een bepaald moment vrij veel last van lage rugpijn. Het kan paradoxaal lijken, maar ze voelde spontaan aan dat, om haar klachten te verminderen, ze precies moest blijven bewegen. Dokters en kinesisten bevestigen dit trouwens. Maar zelfs al is blijven bewegen op zich een goed remedie, Hildes sportieve prestaties leden uiteraard aanzienlijk onder haar rugproblemen. Logisch wanneer je een pijnscore van 4 op 10 hebt.

Ontdekking in Sluis

In Sluis maakte Hilde kennis met Andullatie-therapie. Ze testte het uit en ervoer onmiddellijk een aangename ontspanning, zowel mentaal als fysiek. Onmiddellijk kon ze weer met meer gemak sporten. Inmiddels is Hilde een overtuigde Andullatie-gebruikster: “Ik gebruik de Anumedic nu zo’n 5 jaar, elke dag 20 minuten tot een halfuur. Mijn levenskwaliteit is enorm toegenomen sindsdien. Mijn spieren, lichaam, gewrichten zijn weer helemaal soepel. Alles is optimaal, pico bello! Kortom, Andullatie is onmisbaar geworden voor me, vooral omdat ze pijnstillers en geneesmiddelen overbodig maakt. Mijn dochter gebruikt het ook. Ik kan het gewoon aan iedereen aanbevelen!”