Gezondheidsconsulente Diane Van den Bosch

Diane gebruikte de Andumedic voor haar revalidatie en gebruikt ze nu ook in haar praktijk.

"Na mijn eigen revalidatie, gebruik ik het nu ook bij mijn klanten"

Inleiding

Diane is gezondheidsconsulente, een relatief nieuwe, maar steeds vaker beoefende discipline. Doelstelling van een gezondheidsconsulente is in eerste instantie het zelfgenezend vermogen van de mens te stimuleren. Zo verhoog je je lichamelijke en geestelijke weerstand. De aangewende methodes zijn dus in wezen preventief of bieden ondersteuning aan de klassieke medische behandelingen.

In de praktijk Mijn weg naar Andullatie

Diane runt haar praktijk in de Leo Van Hullebuschstraat 106 in Schoten. In een vorig leven was ze secretaresse, maar wijdde zich algauw aan de opvoeding van haar drie kinderen. Kinderen worden echter groot, en vroeg of laat moet je ze ‘loslaten’. Diane maakte een carrièreswitch en ging opnieuw studeren: kleur-, stijl- en imagoconsulent, en daarna de Levensschool in Tongerlo. Daar bekwaamde ze zich ondermeer in de technieken die ze nu in haar praktijk aanbiedt: voetreflexologie, massage en Bachbloesems. Dianes aanpak is holistisch. De basisgedachte hiervan is dat de mens een onscheidbare eenheid van geest en lichaam vormt. Door evenwicht te creëren tussen geest en lichaam werk je preventief aan een optimale Gezondheid.

Sinds geruime tijd biedt Diane ook Andullatietherapie aan in haar praktijk. Ze kwam in contact met deze technologie op een beurs in Düsseldorf. Na uren slenteren kon ze aan den lijve ondervinden wat het effect van Andullatietrillingen is op het vermoeide lichaam. Ze gebruikte de Andumedic tevens bij haar revalidatie na een enkelbreuk, en tot op heden is ze nog steeds trouwe gebruikster.

Bij haar klanten gebruikt ze Andullatie bij pijnklachten, bv. ten gevolge van rug- of gewrichtsproblemen, artrose, etc. Maar ook bij energietekort is de therapie heel nuttig. Als centraal thema voor haar opendeurdagen koos ze Andullatie, en hoopt op die manier de therapie bekender te maken bij klanten en geïnteresseerden.