Andullatie ervaring Gerd Forier: nekslijtage

“Bouwvakkersleed verlicht door Andullatie”

Regelmatige Andullatie voor de beste resultaten

Gerd Forier (45 ) is al meer dan 3 jaar een trouwe Andumedic-gebruiker. In 2007 werd hij geopereerd voor een nekhernia. Na twee extra operaties bleef hij sukkelen en kwam via zijn kinesist in contact met de Andumedic. Door regelmatige Andullatie is de pijn heel draaglijk geworden.

“Andullatie verlicht mijn nekpijn en helpt recupereren na het sporten.”

Bouwvakkersleed: nekproblemen

Gerd werkt in de bouw. 25 jaar zette hij hyproc-plafonds. Dat betekent altijd bezig zijn in een ongemakkelijke positie met de handen boven het hoofd. Hij was ook een fervent voetballer. Op een bepaald moment was zijn nek versleten en was hij verplicht een nieuwe tussenwervelschijf te laten plaatsen. Inmiddels zitten er al drie boven elkaar. Om te recupereren ging hij te rade bij de kinesist.

Andullatie verlicht pijn na drie operaties

Een operatie was echt wel nodig wilde hij niet verlamd raken. Zo gezegd zo gedaan: tot driemaal liet hij zich opereren. Na zijn operaties had Gerd veel last van hoofd- en spierpijn. Om beter te recupereren ging hij in behandeling bij de kiné. Die stelde hem voor om regelmatig Andullatietherapie toe te passen. Hij legde Gerd ook uit dat in zijn geval de trillingsintensiteit heel nauwkeurig moest gedoseerd worden. Dankzij een aangepaste trillingsintensiteit neemt de pijn af. Vooral programma nr. 5 is bijzonder geschikt voor nekpatiënten.

Andullatie helpt recupereren na sport

Ondanks zijn drie operaties blijft Gerd zeer actief, zelfs op sportief vlak. Voetballen doet hij niet meer, maar hij fietst vaak en samen met zijn echtgenote gaat hij ook hardlopen. En ook hier blijkt de Andumedic nuttig: na de inspanning is het toestel ideaal voor snelle recuperatie. Het ontspant de spieren. En de pijn is heel draaglijk geworden. Zijn vorige job zal hij vaarwel moeten zeggen, maar hij hoopt binnenkort opnieuw aan de slag te gaan als bouwvakker in een lichtere activiteit.