Geert Vleminckx

Geert heeft de helft minder pijn dan vroeger.

“Dankzij de Andumedic is de pijn toch wel meer dan de helft minder.”

Inleiding

Het zal je maar overkomen… Je doet je krantenronde per brommer en plots word je weggemaaid door een onoplettende automobilist. Dat overkwam Geert Vleminckx. De dokters pronostikeerden dat hij nooit meer zou lopen. Maar Geert hield vol en loopt opnieuw!

Pijnverlichting Mijn weg naar Andullatie

Krantenwinkel

Geert baatte een bloeiende krantenwinkel uit en bestelde dagelijks 600 kranten aan huis. Eerst per auto, later per brommer. Toen sloeg het noodlot toe. Een verstrooide automobilist sloeg een straat in en maaide hem van de weg: 6-dubbele bekkenbreuk, kapotte heup, 4 maand Pellenberg en 14 operaties. De artsen waren pessimistisch, maar Geert zette door. Nu staat hij terug recht. Voorlopig werkt hij niet, maar verliest de moed niet. Hij is nog geen vijftig: jong genoeg dus om een geschikte activiteit te vinden.

Andullatie

Reeds vóór zijn ongeval zat Geert met rugproblemen. In 2007 kreeg hij een lichte hernia, waarvoor hij drie jaar later geopereerd werd. En toen gebeurde het vreselijke ongeval. Resultaat: Geert wordt constant geplaagd door serieuze pijnklachten. Hij neemt basismedicatie, maar parallel doet hij ook dagelijks andullatietherapie: een vrij recente, efficiënte pijnverlichtingstherapie, gebaseerd op trillingen en infrarood. Sindsdien merkt Geert een enorm verschil. Naar eigen zeggen neemt de pijn toch wel voor meer dan de helft af bij regelmatig gebruik van de Andumedic.

Hoe moet het nu verder?

Als één woord van toepassing is op Geert dan is het zonder twijfel: ‘optimist’. Door een verkeerd maneuver van een ander verloor Geert in één klap zijn zaak en zijn mobiliteit, en moet hij dagelijks opboksen tegen pijn en ongemak. Bij velen zou de moed in de schoenen zinken. Niet bij Geert. Gesterkt door het feit dat hij 100% in zijn recht was, wacht hij op uitbetaling van de verzekering. En Geert voelt zich nog veel te jong om reeds inactief te zijn. Hij hoopt dus in de toekomst een job te vinden die past bij zijn gereduceerde mobiliteit. Wij van hhp duimen oprecht voor hem!