Fysio Paul Schulting

De ANDUMEDIC® 3 is een ideaal middel tot verbetering van de bloedcirculatie

'Andullatie verbetert de bloedcirculatie'

Biografie

Paul Schulting is al zo’n kleine 30 jaar fysiotherapeut. De laatste jaren is hij werkzaam in het Woenselse stadsdeel Oude Gracht (Eindhoven).

In de praktijkMijn weg naar andullatie

Hij werkt ook samen met collega Max Go op de Muzenlaan en het Cassandraplein. Andullatietherapie is een ideaal systeem voor pijnvermindering bij chronische pijnpatiënten. Een halfuurtje per dag op de ANDUMEDIC® 3 volstaat om gedurende de dag minder pijn te hebben. Het verbetert ook de bloedcirculatie en Paul gebruikt de ANDUMEDIC® 3 speciaal voor voor- en nabehandeling van sporters. Met ‘sporters’ wordt bedoeld mensen die 3 tot 4 keer per week gaan sporten. Voor hen is de ANDUMEDIC® 3 een ideaal middel tot ontspanning en verbetering van de bloedcirculatie. Het is een heel gebruiksvriendelijk apparaat waarvan men zelf de intensiteit kan regelen. Er zijn verschillende programma’s. De beste resultaten worden verkregen op het vlak van pijnverlichting, vooral bij chronische pijnen.

Paul leerde de therapie kennen via ‘Het Gezonde Net’, een overkoepelende organisatie van fysiotherapeuten waar Paul en zijn collega deel van uitmaken. Daar kwam hhp een demonstratie geven. Paul is constant op zoek naar wat zijn concept kan aanvullen en daarom besloot hij het uit te proberen. Er werd reeks een opendeurweekend georganiseerd waar honderden geïnteresseerden op af kwamen. De talrijke reacties waren ronduit positief. Paul beveelt de ANDUMEDIC® 3 vooral aan chronische pijnpatiënten aan voor verbetering van de levenskwaliteit. Verder ook aan sportlui die meer dan 1 à 2 maal per week sporten, voor herstel en ontspanning bij hun trainingsprogramma’s. Ook topsporters vinden er baat bij, wat trouwens ook blijkt uit het feit dat olympische comités en topvoetbalploegen zoals Real Madrid de ANDUMEDIC® 3 gebruiken.