Filip De Waele

Vanuit zijn massagepraktijk in bijberoep beseft hij als geen ander dat lichaam en geest voortdurend interageren. Hij weet het ook uit eigen ervaring. Lees waarom.

“Mijn pijnverlichting via de Andumedic gaat tot 60 à 70%”

Inleiding

Met de jaren kreeg Filip, zoals zovelen, last van typische ongemakken als lage rugklachten. Hij deed dan ook een typische hedendaagse ‘bureaujob’ : een hele dag voor het pc-scherm zitten, gebrek aan beweging, etc. Werkgevers mogen dan al een tegemoetkoming doen via ergonomisch meubilair, het blijft een onnatuurlijke houding. Filip heeft echter het geluk naast zijn reguliere job zijn passie in bijberoep te kunnen uitoefenen : massage. Vanuit deze discipline weet Filip dat er bij rugklachten, vooral lage rugklachten, vaak ook emotionele ‘issues’ in het spel zijn : trauma’s, onverwerkte gevoelens, stress, etc. Om rugklachten op te lossen, moet je dus de totale mens in ogenschouw nemen.

In de praktijk Mijn weg naar Andullatie

Beroepshalve kwam Filip vaak op professionele beurzen. Zo kwam hij in contact met Andullatie: een nieuwe pijnbestrijdingstherapie op basis van trillingen en infrarood. Als kenner apprecieerde Filip onmiddellijk de professionele omkadering : handleiding, programma’s, mogelijkheid tot proefsessie, etc. Hij heeft het dan ook onmiddellijk uitgeprobeerd en was onder de indruk. Een ander pluspunt vond hij de zgn. ‘zorgfinanciering’. Dit is de mogelijkheid tot afbetaling via een renteloze lening.

Filip is nu een trouwe Andullatiegebruiker. Qua pijnverlichting gaat zijn quotering zelfs tot 60 à 70%. Maar hij voegt er met klem aan toe dat je het regelmatig moet doen, en in combinatie met lichaamsbeweging en gezond eten. Pijnverlichting heeft een enorme impact op je zelfgevoel: je voelt je lichter, krijgt weer die fiere, rechte houding, en je ziet het leven opnieuw door een positieve bril. Filip beveelt Andullatie aan in zijn massagepraktijk en de relaxatiesessies die hij her en der organiseert.