Fábio Coentrao

Fabio Coentrao maakt gebruik van andullatietechnologie bij Real Madrid

'Ik constateer een duidelijk verschil in mijn prestaties'

Biografie

Fábio Coentrao, 26, speelt momenteel als links-back bij Real Madrid. Daarvoor speelde hij bij Benfica. Hij heeft al 7 titels op zijn naam staan. Zowel in clubverband als internationaal met Portugal.

PerformanceMijn weg naar andullatie

Fabio Coentrao voetbalt op internationaal niveau. Momenteel versterkt hij de rangen van Real Madrid. Zoals zovele andere topsporters maakt ook hij gebruik van andullatietechnologie om zijn sportprestaties te verbeteren. Hij leerde het systeem kennen via de fysiotherapeut van Real Madrid. Andullatie verbetert de zuurstofvoorziening van het bloed en de lymfeafvoer. Zo worden blessures voorkomen. Spieren ontspannen en revitaliseren beter na zware oefensessies.

Andullatie werkt in op het zenuwstelsel en verlicht de spanning die het zware leven van een topsporter nu eenmaal met zich meebrengt. Vóór en na de trainingen ondergaat Fabio het relaxerend effect van de ANDUMEDIC® 3. Hij constateert een duidelijk verschil in zijn prestaties, zowel fysiek als mentaal. Hij aarzelt dus niet het systeem aan eender wie aan te bevelen.