Fabienne Staelens

Fabienne wil Andullatie graag tot een vaste waarde maken in haar praktijk

“Vroeger had ik dagelijks pijn, nu niet meer"

Inleiding

Anderhalf jaar geleden wisselde Fabienne haar schoonheidssalon te Oostende voor een thuispraktijk in Gistel. Dat vergemakkelijkt het gezinsleven. In ‘Fab-ulous’ kan je terecht voor de klassieke schoonheidsbehandelingen, en veel meer! Sinds kort werkt Fabienne met Andullatie.

In de praktijk Mijn weg naar Andullatie

Fabienne is actief als schoonheidsspecialiste sinds 2006. Ze behaalde haar diploma in Brugge, en specialiseerde zich daarna in pedicure, visagie en nagelstyling. Ze volgde ook een opleiding Arabische massagespecialist, een reeks specifieke therapeutische massagetechnieken. Ten slotte is Fabienne ook psychologisch consulente. Geest en lichaam zijn immers één, en op die manier begeleidt ze haar klanten efficiënter naar een optimale gezondheid.

Fabienne biedt een breed gamma aan schoonheidsbehandelingen maar ook definitieve ontharing, huidverjonging, permanente make-up en coaching i.v.m. voeding, beweging en levensstijl. Een specialiteit is het Vital Nailskin Peel-off System van Pronails. Ook haar luxe-gelaatsverzorgingen zijn inmiddels fel gegeerd. Deze omvatten een grondige zuivering van de poriën, gevolgd door een dieptemassage: een behandeling van maar liefst 2 uur in totaal!

Daarnaast gebruikt Fabienne ook Andullatie. Haar interesse werd pas echt gewekt toen een klant vertelde over z’n schitterende resultaten qua pijnverlichting. Fabienne heeft zelf te kampen met doorbloedings- en lymfeproblemen, spier- en botpijnen. Ze was heel verrast door het resultaat: “Vroeger had ik dagelijks pijn, nu niet meer. Ik beweeg veel beter, en kan rustig sporten. Ook mijn man gebruikt de ANDUMEDIC® 3 voor zijn hernia en om te ontstressen in zijn drukke job. Mijn kinderen gebruiken het om te recupereren na het sporten”.

Fabienne wil Andullatie graag tot een vaste waarde maken in haar praktijk. Niet alleen voor pijnpatiënten, maar ook om te ontspannen, bv. tijdens een gelaatsverzorging. Andullatie activeert bovendien de lymfestroom, zodat afvalstoffen sneller worden afgevoerd.