Dr. Pascale Goris

Pascale Goris heeft de ANDUMEDIC® 3 ontdekt via een van haar patiënten

'Andullatie heeft geen nevenwerkingen'

Biografie

Dr. Pascale Goris is huisarts in Brussel.

Ontvang een gratis e-boek

Wilt u graag nog meer te weten komen over Andullatietherapie en hoe het u kan helpen?
Vul dan hieronder uw gegevens in en ontvang gratis het e-boek "Hoe kan je dagelijks je chronische pijn verlichten?".

In de praktijkMijn weg naar andullatie

Hoe bent u in aanraking gekomen met Andullatietherapie?
“Ik heb Andullatietherapie ontdekt via een van mijn patiënten die enorme last had van zijn rug, en reeds tal van verschillende behandelingen had geprobeerd. Deze patiënt toonde me op een dag enkele folders in verband met Andullatietherapie. En volgens hem had deze therapie hem goed gedaan.”
“Ik wilde er dus meer over weten en belde een vertegenwoordiger. Die stelde me voor de Andullatietherapie te testen. En inderdaad : na 15 à 20 minuten massage voelde ik mij veel beter, want ik heb zelf regelmatig last van mijn rug.”
Maakt u in uw dagelijkse werk vaak gebruik van deze therapie?
“Onlangs heb ik een Andumedic gekocht. Ik gebruik die regelmatig zelf. Maar daarnaast heb ik er ook een gekocht voor mijn praktijk waar ik heel wat patiënten over de vloer krijg met rugklachten. Soms beperk ik me tot Andullatie, ofwel combineer ik ze met andere behandelingen als mesotherapie of ontstekingsremmers.”
Wat zijn de resultaten van Andullatietherapie ?
“De meeste patiënten zijn eerst vrij sceptisch omdat zij al een hoop behandelingen geprobeerd hebben. Maar algauw moeten ze toegeven dat ze zich na enkele sessies soepeler voelen. Zij kunnen hun beroepsactiviteit hervatten of weer gaan sporten, wat voor sommigen onmogelijk was geworden.”
In welke gevallen gebruikt u Andullatietherapie ?
“Andullatie heeft niet de minste bijwerking of contra-indicatie. Alleen aan zwangeren raden wij het af. Afgezien van deze categorie zijn alle patiënten ermee gebaat, zelfs hartpatiënten of personen die een rugoperatie ondergingen. Dat maakt Andullatietherapie tot een zeer breed inzetbare therapie.”