Huisarts Pascale gebruikt ook zelf Andullatie

Pascale Goris ontdekte de AnduMedic® via één van haar patiënten.

"Andullatie heeft geen nevenwerkingen!"

Biografie

Dr. Pascale Goris is huisarts in Brussel.

In de praktijkMijn weg naar Andullatie

Hoe kwam u in aanraking met Andullatietherapie?

“Ik heb Andullatietherapie ontdekt via één van mijn patiënten die enorm last had van zijn rug, en reeds tal van behandelingen had geprobeerd. Deze patiënt toonde me op een dag enkele folders in verband met Andullatietherapie. En volgens hem had deze therapie hem heel goed gedaan. Ik wilde er dus meer over weten en belde een vertegenwoordiger. Die stelde me voor Andullatietherapie zelf eens te testen. En inderdaad: na 15 à 20 minuten voelde ik mij veel beter, want ik heb zelf ook regelmatig last van mijn rug.”

Maakt u in uw dagelijkse werk vaak gebruik van deze therapie?

“Onlangs heb ik een AnduMedic gekocht. Ik gebruik die regelmatig zelf. Maar daarnaast heb ik er ook één gekocht voor mijn praktijk waar ik heel wat patiënten over de vloer krijg met rugklachten. Soms beperk ik me tot Andullatie, ofwel combineer ik ze met andere behandelingen zoals mesotherapie of ontstekingsremmers.”

Wat zijn de resultaten van Andullatietherapie?

“De meeste patiënten zijn eerst vrij sceptisch omdat zij al een hoop behandelingen geprobeerd hebben. Maar algauw moeten ze toegeven dat ze zich na enkele sessies soepeler voelen. Zij kunnen hun beroepsactiviteit hervatten of weer gaan sporten, wat voor sommigen onmogelijk was geworden.”

In welke gevallen gebruikt u Andullatietherapie?

“Andullatie heeft niet de minste bijwerking of contra-indicatie. Alleen aan zwangeren raden wij het af. Afgezien van deze categorie zijn alle patiënten ermee gebaat, zelfs hartpatiënten of personen die een rugoperatie ondergingen. Dat maakt Andullatietherapie tot een zeer breed inzetbare therapie.”