Dr. Miquel Llobet

Andullatie verbetert de slaap en het psychisch welzijn van patiënten

'Andullatie verbetert de slaap en het psychisch welzijn'

Biografie

Dokter Llobet was in Spanje de pionier van de introductie van vele medische technieken voor de diagnostiek en de behandeling van gewrichtsaandoeningen.

In de praktijkAndullatie in een medisch centruum

We brachten een bezoek aan Dr. Miquel Llobet, directeur van de dienst traumatologie en chirurgische orthopedie van het medisch centrum Teknon.

Door zijn 30 jaar lange inzet en ervaring, heeft hij het welzijn van duizenden patiënten die last hadden van gewrichten, spieren alsook pezen verbeterd. Zijn persoonlijke professionele ervaring en die van zijn medisch team, gecombineerd met de samenwerking met de dienst sportfysiotherapie van Teknon, maakte van hen experts in de behandeling van alle types van sportletsels.

Via het Metrad-instituut wenden dagelijks professionele- en amateursporters zich tot de kennis en handigheid van dokter Llobet voor de behandeling van hun letsels. Hij ontvangt ons in de spreekkamer van het Teknon-centrum om ons te spreken over de symptomen van fibromyalgie en uit te leggen welke de voordelen zijn die een ANDUMEDIC® 3 oplevert.