Dirk heeft fibromyalgie overwonnen dankzij Andullatie

“Ik kom zonder moeite de dag door”

Terug pijnvrije dagen

Dirk is 53 en werkt als magazijnier. Naar eigen zeggen gaat hij dagelijks met veel plezier werken. Dat is echter niet altijd zo geweest. Dirk is namelijk fibromyalgiepatiënt. Zijn gezondheidsproblemen zijn zonder twijfel het gevolg van overbelasting, stress en onregelmatige ploegenarbeid. Maar gelukkig Dirk functioneert opnieuw. Hij verklapte ons hoe hij tot een oplossing kwam.

Ontvang een gratis e-boek

Wilt u graag nog meer te weten komen over Andullatietherapie en hoe het u kan helpen?
Vul dan hieronder uw gegevens in en ontvang gratis het e-boek "Hoe kan je dagelijks je chronische pijn verlichten?".

Ondanks fibromyalgie terug pijnvrij werken, fietsen en wandelen

Luisteren naar je lichaam

Al 10 jaar had Dirk enorme last van ontstekingen, hoofdpijn, vermoeidheid. De diagnose van de reumatoloog luidde: fibromyalgie en begin van cvs. Over de oorzaken zegt Dirk: “Ik heb te weinig rust genomen en te weinig geluisterd naar m’n lichaam. Ook stress is een boosdoener. Onregelmatige dag- en nachtshifts vormen een zware belasting. Als je steeds op andere uren werkt, eet en slaapt raakt je lichaam uiteindelijk uitgeput. Door mijn klachten kon ik op de duur zelfs niet meer wandelen en zat ik overdag constant met een pijnschaal van 8 op 10”.

Op zoek naar een efficiënte therapie

Dirk ging wekelijks naar de kiné en nam een vracht medicatie, ook voedingssupplementen. Hij zegt: “Alles heb ik geprobeerd, maar niets hielp echt. Op den duur begin je aan jezelf te twijfelen”. Via de Zondagskrant hoorde Dirk over de mogelijkheid Andullatie uit te testen bij een kiné. Zo gezegd, zo gedaan. Bij een kinesist in Gits deed hij zijn eerste Andullatiebeurt en het gaf hem onmiddellijk een goed gevoel. Op heden andulleert hij al 3 jaar: aanvankelijk 3x per dag, nu nog 1x telkens 15 à 30 minuten. De resultaten zijn spectaculair: “Ik kom zonder moeite de dag door. Wandelen gaat terug vlotter dan voorheen. Mijn medicatie heb ik voor 3/4 afgebouwd en ik heb geen kinébehandeling meer nodig. Mijn pijnscore ligt nu rond 1 à 2 op 10”.

Vogels, fietsen, wandelen

In zijn vrije tijd is Dirk vogelliefhebber en gaat hij graag wandelen of fietsen met zijn vrouw. Dankzij Andullatie gebeurt dit opnieuw pijnloos. Dirk is heel opgetogen met het herstel van zijn levenskwaliteit. Geen wonder dat hij de Andumedic bij iedereen aanprijst. Dirk organiseert een testdag bij hem thuis waarop alle vrienden, kennissen en buren van harte uitgenodigd zijn voor een gratis Andullatiebeurt.