Diny Van Boeckel

Diny was meteen overtuigd van de weldoende werking

'We waren meteen overtuigd van de weldoende werking'

Biografie

Diny groeide op als telg van een kroostrijk landbouwersgezin in Noord-Brabant. Tijdens haar jeugd moest ze zware fysieke arbeid verrichten op de boerderij. Later huwde ze met een Belgische vertegenwoordiger en ze kregen samen 5 kinderen.

PijnverlichtingMijn weg naar andullatie

Naast het moederschap nam Diny ook de administratie in de zaak van haar man voor haar rekening. Dit alles maakte dat Diny met de jaren steeds meer last kreeg van rugpijn (vooral in de lage rug). Wegens slechte bloedcirculatie kreeg ze ook pijnlijke en gezwollen benen en bovendien was ze sinds haar jeugd onderhevig aan astma-aanvallen en kortademigheid.

In 2004 ontdekten Diny en haar man de ANDUMEDIC® op een beurs in Roeselare. Tijdens een proefsessie voelde ze al na 10 minuten de weldadige effecten van de therapie. Daarom aarzelde het echtpaar niet over te gaan tot de aanschaf van een ANDUMEDIC® die ze opstelden in hun logeerkamer.

Diny gebruikt op heel regelmatige basis de andullatietechniek om haar rugpijn te verzachten en de zwellingen in haar benen te verminderen. Tot haar verwondering heeft Andullatie niet alleen een gunstig effect op rugpijn, maar ook op haar ademhalingsproblemen. Het effect is hier te vergelijken met een soort tapotage waardoor ze vrijer ademt en sneller slijmen oplost.

In de regel ondergaat Diny dagelijkse sessies van 15 minuten. De enige keer dat ze haar sessies moest staken was toen ze een aanval van spierreuma kreeg. Elke aanraking van de huid voelde toen uiterst pijnlijk aan zodat ze ook de Andullatietherapie een tijdlang moest stilleggen.

Diny is een nuchtere Hollandse. Als zij met klem beweert dat haar rugpijn en andere problemen veel draaglijker geworden zijn dankzij Andullatie, dan is dit zonder twijfel een geloofwaardige referentie.

Lees hier het volledige artikel