Diana's ervaring met Andullatie voor fibromyalgie

"Mijn levenskwaliteit is veel verbeterd!"

Fibromyalgie is de diagnose!

Diana is afkomstig uit Georgië, gelegen tussen de Zwarte en de Kaspische Zee. Tegenwoordig woont ze nog steeds niet ver van de zee, maar wel de Noordzee, meer bepaald in het Oost-Vlaamse Eeklo. Jammer genoeg kreeg ze de voorbije jaren te kampen met gezondheidsproblemen. Dankzij goede medische zorgen en de natuurlijke vibratietherapie Andullatie is ze terug aan de beterhand.

Andullatie vermindert mijn klachten van fibromyalgie!

Fibromyalgie

Op haar 51e is Diana voorlopig inactief wegens haar gezondheidsproblemen. Vroeger was ze kinesitherapeut, een vrij zware job die een goede fysieke conditie vereist. Zeven jaar geleden kreeg Diana last van zware pijnklachten. De medische diagnose luidde: fibromyalgie, cvs in combinatie met een spierziekte. Diana tast in het duister omtrent de oorzaken van haar ziekte. De geneeskunde zelf kent nog steeds de precieze oorzaken niet van fibromyalgie. De symptomen daarentegen zijn niet minder reëel. Dagelijks krijgt Diana af te rekenen met zware pijn. Op een pijnschaal van 0 tot 10, geeft ze zichzelf 7 of soms zelfs 8.

Remedies

Wie dagelijks pijn lijdt wil daar zo snel mogelijk van af. Maar hoe? Diana is zelf kinesitherapeut en weet dus welke remedies er bestaan. Wekelijks krijgt ze een behandeling bij de kinesist en ze neemt ook pijnstillers. Op een dag las ze een advertentie in de krant over Andullatietherapie. Het basisprincipe is een combinatie van vibraties en infrarood. Ze wordt voor tal van doeleinden succesvol ingezet, waaronder ook pijnverlichting. Diana bezocht een info-evenement, en was dadelijk overtuigd dat dit iets voor haar was.

Duurzame oplossing

Diana doet meerdere keren per week de Andullatie-behandeling. De therapie bevat een heel gamma programma’s op maat van diverse aandoeningen. Diana doet vaak programma nr. 15, speciaal voor fibromyalgie. Ze is heel tevreden: "Mijn levenskwaliteit is veel verbeterd sinds ik dit toestel gebruik!"