Dhr. en Mevr. Delattre

Andullatie heeft onze houding tegenover spierpijn veranderd.

“Onze ANDUMEDIC® is onze beste trainer en kinesist”

PijnverlichtingMijn weg naar andullatie

Massagematras tegen spierpijn

Ten huize van dhr. en mevr. Delattre prijkt op een verhoogde tafel een andullatiematras.  Eind 2010 was dit het kerstcadeau dat hun leven veranderde. Andullatie heeft hun houding tegenover spierpijn veranderd.

Cocoon

Het echtpaar ontdekte de andullatietherapie op het Cocoon Salon.  Als tennisser was dhr. Delattre dadelijk in de ban van de sportprogramma’s. Gezien hun interesse voor wellness probeerden ze ook het antistressprogramma uit. Hun eerste indruk was een gevoel van welbehagen en harmonie.

Spierpijn

Op zijn 62e is dhr. Delattre nog heel actief als tennisser. Hij speelt tot driemaal per week. Bovendien is het echtpaar lid van een wandelclub waarmee ze regelmatig op trektocht gaan. Dhr. Delattre wordt geplaagd door pees- en spierpijn. Meer bepaald ’s nachts heeft hij last van pijnlijke kuit- en voetkrampen. Dhr. Delattre gebruikt zijn ANDUMEDIC® 1 à 3 keer per dag: vóór en na het sporten, en dan nog een keer ’s avonds voor zijn ischias. Op een keer had hij een reusachtige bloeduitstorting aan zijn rechterdij. Dankzij andullatie kon hij veel sneller recupereren.

Ontstekingsremmers en spierontspanners

Ook mevr. Delattre heeft last van spierpijn. Ze is kinderverzorgster en moet voortdurend tillen en dragen. Vroeger nam ze hiervoor ontstekingsremmers en spierontspanners. Haar spierpijn verdween hierdoor, maar jammer genoeg niet zonder neveneffecten, meer bepaald op de maag. En van de spierontspanners werd ze helemaal suf.

Het programma van mevrouw

Mevr. Delattre gebruikt de ANDUMEDIC® niet alleen voor spierpijn, maar ook als efficiënte ondersteuning  voor probleempjes verbonden aan de menopauze. Enkele sessies volstaan om haar een maximaal gevoel van welbehagen te bezorgen.

Gebruikersvriendelijk

Het echtpaar is vol lof voor het gemak waarmee de programma’s kunnen geselecteerd worden via de afstandsbediening. Via nummers 1-4 kunnen ze respectievelijk het programma, de duur, de benentemperatuur en de intensiteit kiezen.

Conclusie

Hun conclusie luidt: “Onze ANDUMEDIC® is onze beste trainer en kinesist”.