Danny Pauwels

Andullatie helpt om pijn van chronische ziektes te verlichten.

'Wow, er is iets veranderd'

Biografie

Danny Pauwels is al 19 jaar kinesist en runt een eigen zaak, Body-Balance. Na zijn studies ging hij dadelijk aan de slag als osteopaat, omdat hij vooral met sportmensen en met ruglijders wilde werken.

In de praktijkMijn weg naar andullatie

Door ook met echtgenotes van sportlui te werken evolueerde hij ook stilaan naar wellness, afslankingsmethodes, etc. Het resultaat na 7 jaar was het centrum Body-Balance, waar alles op één plaats gecentraliseerd is: het medische, afslanking, wellness. Danny kwam in contact met andullatie via een persoonlijke vriend, Vital Borkelmans, die al jaren sukkelde met chronische pijn. Vital probeerde alle mogelijke behandelingen uit: voedingssupplementen, klassieke en alternatieve geneeskunde, etc. Maar hij voelt zich super met Andullatie.

Hij liet dit persoonlijk weten aan Danny. Danny schafte een ANDUMEDIC® 3 aan vooral voor zijn werk als osteopaat. Na 19 jaar ervaring weet hij dat er altijd een deel patiënten zijn die je als therapeut niet echt kunt helpen. Ze worden tweemaal per week behandeld, maar de week daarna staan ze er terug. Waarom dan niet op zoek gaan naar een pijnverlichtende therapie die ze regelmatig zelf thuis kunnen toepassen? 30 % van de klanten zijn ongeneeslijk. Ook Andullatie kan ze niet genezen, maar wel de pijn doen verdwijnen. Mensen zijn vaak tot veel bereid om van hun pijn af te geraken. Als je zelf nooit pijn hebt gehad, kan je je moeilijk voorstellen wat pijnlijders dagelijks meemaken.

De meeste mensen die van de matras afstappen hebben een gevoel van: “wow, er is iets veranderd”. Maar na één keer kan je natuurlijk nog niet veel zeggen. Danny raadt zijn patiënten meestal aan zo’n 5 à 10 sessies te ondergaan om met zekerheid te kunnen bepalen of de therapie hun klachten zal kunnen reduceren. In de praktijk constateert hij dat 90 % het super vindt en tot aankoop willen overgaan. Andullatie is een therapie die een grote stap voorwaarts zet in de behandeling van ‘hopeloze’ patiënten. Daarom vindt Danny dat elke therapeut een toestel in zijn praktijk zou moeten staan hebben.