Cindy Huygh

“Ontspannen met yoga en Andullatie”

“De trillingen hebben een heel deugddoende werking op mijn gestel.”

Inleiding

“Een goede gezondheid is de basis van al de rest”. Een evidente uitspraak. Op heden zien we echter dat de gezondheid vaak ontbreekt. We leven in een veeleisende maatschappij waar je snel uit balans raakt. Belangrijk is dan oog te hebben voor de signalen van je lichaam. Ziekte als nieuwe kans, als uitnodiging om te herbronnen. Cindy vertelt haar verhaal…

Pijnverlichting Mijn weg naar Andullatie

Stress
Cindy oefende met veel enthousiasme een drukke commerciële functie uit. Bovendien is ze mama van twee jonge kinderen. Kortom, een zwaar en stresserend leven. Toen kreeg ze last van algemene pijnen: in haar gewrichten, spieren, overal… Ze moest noodgedwongen op non-actief. Als diagnose kreeg ze fibromyalgie, cvs. Het kind moet een naam krijgen, maar Cindy was hier uiteraard niet gelukkig mee. Naast klassieke medicatie ging ze op zoek naar alternatieve oplossingen zoals osteopathie, kruidengeneeskunde. Cindy is het type dat liever op zoek gaat naar oorzaken dan zich tevreden te stellen met symptoombehandeling. Ze zag in dat haar probleem het gevolg was van haar levensstijl, en besloot het over een andere boeg te gooien.

Herbronnen
Cindy ging intensief op zoek via diverse kanalen hoe ze haar leven terug op het juiste spoor kon krijgen. Via internet botste ze op Andullatietherapie, een combinatie van trillingen en infrarood. Naar eigen zeggen heeft ze hier veel deugd van: “Door bepaalde programma’s kom ik echt tot rust. Vaak val ik in slaap. De trillingen hebben een heel deugddoende werking op mijn gestel”. Naast Andullatie ontdekte ze ook yoga: “Ook yoga relaxeert heel goed. Ik adem bewuster, en het versterkt mijn spieren. Want in mijn geval was sporten toch wel een opgave geworden”. Ze is ook lid van een zelfhulpgroep rond burn-out.

Pajottenland
Dilbeek is de poort van het Pajottenland, waar je nog heerlijk kan wandelen en fietsen. Ook hiervan profiteert Cindy, samen met haar kinderen. Inmiddels is ze vrij goed hersteld en zou ze graag opnieuw halftijds gaan werken. Proficiat, Cindy! Succes!