Carine Vermeiren

Carine heeft de helft minder pijn dankzij Andullatie

“Als ik ’s nachts pijn heb, ga ik op de matras”

Inleiding

We leven in een tijd waarin beschavingsziektes ravages aanrichten, maar anderzijds ook krachtige strategieën voorhanden zijn om er iets aan te doen. Carine kan dit bevestigen: ze viel ten prooi aan fibromyalgie, maar weet als diëtiste hoe ze hieraan kan verhelpen via een adequate voedselkeuze. Bovendien heeft ze veel baat bij Andullatietherapie. Onze reporter belde haar op.

Pijnverlichting Mijn weg naar Andullatie

Bezige bij

Carine is wat je noemt een ‘bezige bij’. Ze houdt van werken. Jammer genoeg verplichtten gezondheidsklachten haar een tandje terug te steken. Ooit had ze een groothandel groenten en fruit, runde een restaurant, stond in het bedrijfsleven. De laatste 8 jaar was ze zeven dagen op zeven actief in de wellnesssector. Carine kreeg rugklachten, en in 2008 werd door een reumatoloog fibromyalgie vastgesteld. Spuitjes en medicatie brachten weinig soelaas. Carine is trouwens meer voorstander van de natuurlijke aanpak. Onlangs ontdekte ze een nieuwe therapie, gebaseerd op de stelling dat er een oorzakelijk verband bestaat tussen fibromyalgie en bijnieruitputting. Carine heeft goede hoop dat deze nieuwe visie voor een doorbraak zal zorgen in de behandeling.

Mailing

Via een mailing op Facebook kwam Carine in contact met Andullatietherapie, een combinatie van mechanische trillingen en infrarood. Ze liet een hhp-adviseur komen en wist onmiddellijk dat dit toestel iets voor haar was. En gelijk had ze: “Ik heb ’s nachts vaak pijn die me belet normaal te slapen. Ik ga dan op de matras en de pijn neemt af. Ik kan zeggen dat ik dankzij de ANDUMEDIC® 3 wel de helft minder pijn heb”. Naast Andullatie gebruikt Carine ook natuurlijke supplementen en let ze heel goed op haar voeding. Tenslotte is ze zelf diëtiste.

Onthaasten

Carine beseft dat ze er goed aan doet in haar huidige situatie het rustig aan te doen. Maar helemaal stilzitten is niets voor haar. Ze runt een gezondheidspraktijk en beperkt zich tot voedingsadvies, FormoStar-behandeling, massage, voetreflexologie en Andullatietherapie. Ook haar klanten zijn vol lof over de effecten van Andullatie, speciaal om te relaxeren.