‘Beauty Care Kim’

Kim neemt Andullatie op in haar beautyinstituut

“Iedereen is mooi op zijn eigen unieke manier”

Inleiding

Dertien jaar geleden, op haar 19 e , startte Kim haar beautyinstituut ‘Beauty Care Kim’. Ze is gediplomeerde schoonheidsspecialiste, maar schoolt zich regelmatig bij via cursussen en opleidingen. Zo blijft ze op de hoogte van de nieuwe trends in de sector. In haar instituut biedt ze, naast rugmassage, algemene schoonheidsbehandelingen aan. Dit behelst gelaatsverzorging, pedicure, manicure, gelnagels, ontharing, etc. Sinds kort staan ook laserontharing en liftende gelaatsbehandeling op het menu.

In de praktijk Mijn weg naar Andullatie

Voor schoonheidsbehandelingen en relaxerende rugmassage kan je terecht bij Kim Van Oudenhove op de Brusselsesteenweg 225. Kim is gepassioneerd door haar vak. Haar motto luidt: “Iedereen is mooi op zijn eigen unieke manier”. De kunst van de schoonheidsspecialiste bestaat erin die unieke schoonheid te accentueren door een specifieke individuele aanpak.

Onlangs kwam Kim in contact met een nieuwe therapie in volle opgang: Andullatie. Deze technologie is essentieel gebaseerd op de combinatie van mechanische trillingen en infrarood. De naam was haar bekend, maar tot haar verwondering bleek Andullatie heel wat meer in z’n mars te hebben dan ze vermoedde. Vandaar dat Kim in de toekomst graag de Andubalance in haar behandelingen wil integreren. Een pluspunt, volgens haar, is dat zo’n toestel een stuk handiger is dan veel andere lymfedrainagetoestellen, die vaak vrij omslachtig zijn.

Andullatie stimuleert o. m. de lymfe- en bloedstroom en leent zich dus prima tot combinatie met allerlei detox-behandelingen. De resultaten stijgen uiteraard spectaculair zodra iemand ook het belang inziet van een gezonde levensstijl. Trouwens, Kim adviseert sowieso aan iedereen die graag een gave huid wil, gezond te eten. Ook in combinatie met relaxatiebehandelingen en massages is Andullatie een ideale starter of afsluiter.