August verbeterde zijn mobiliteit met Andullatie

Weer volop van het pensioen geneieten

De natuur een handje helpen

Sommigen zijn uitgerust met de geschikte genen om een hoge leeftijd te bereiken. Als je bovendien fysiek en mentaal nog vrij goed functioneert, dan mag je helemaal van geluk spreken, zelfs al moet je de natuur soms een handje helpen…

Ontvang een gratis e-boek

Wilt u graag nog meer te weten komen over Andullatietherapie en hoe het u kan helpen?
Vul dan hieronder uw gegevens in en ontvang gratis het e-boek "Hoe kan je dagelijks je chronische pijn verlichten?".

Opnieuw vlotter bewegen dankzij Andullatie

Slagersfamilie

We zijn te gast bij Louis Rymenants, schoonzoon van August Verduyckt, 87 jaar. Onlangs nam August een Andumedic 3 in gebruik : een mooie gelegenheid om hem hierover te interviewen. August woont al 27 jaar in bij zijn dochter en schoonzoon. Hij heeft een mooie carrière achter de rug in de slagerssector. Pas getrouwd trad August op zijn 19e in dienst in de slagerij van zijn zus. Toen de zaak later overging op de kinderen bleef August er werken tot zijn 60e. Hij nam er allerlei activiteiten voor zijn rekening : uitbenen, pensen en gehakt maken, etc.

Pensioen

Rond zijn 57e zag August zijn mobiliteit afnemen, wellicht mede ten gevolge van een aandoening uit zijn kindertijd. Drie jaar later besliste hij het rustiger aan te doen en met pensioen te gaan. Hij zou inwonen bij zijn kinderen en voelde zich daar goed omringd. Hij maakte zich verdienstelijk in het huishouden door o. a. het eten klaar te maken, etc. Al bij al mocht hij van geluk spreken van pijn en grotere ongemakken gespaard te blijven. Alleen de beweeglijkheid liet het wat afweten. Binnenshuis verplaatst hij zich met een rollator en buitenshuis met een scooter.

Kiné

Voor zijn mobiliteitsproblemen was August in vaste behandeling bij een kiné. Toen deze op pensioen ging, moest August op zoek gaan naar een nieuwe. Hij vond er een en toevallig werd in deze praktijk een Andullatie-infoweekend georganiseerd. August vlijde zich neer op de Andumedic en wist al na een kwartier dat hij iets heel waardevols ontdekt had. Hij verzekert ons met klem dat zijn spieren veel losser zijn en hij vlotter kan bewegen. Wij feliciteren August en wensen hem en zijn familie nog vele jaren samen !