Antoinette Delporte

Dankzij Andullatie blijft Antoinette haar pijn draaglijk

“Zonder mijn andullatiematras liep ik constant op handen en knieën…”

Inleiding

Antoinette heeft veel en hard gewerkt in haar leven. Samen met haar man runde ze een landbouwbedrijf, gespecialiseerd in het fokken van varkens. De concurrentie in de sector was moordend. Ze stonden dus onder constante druk om steeds grotere en mooiere dieren te kweken.

Pijnverlichting Mijn weg naar Andullatie

Antoinette lijdt al jaren aan osteoporose. De oorzaak van haar aandoening heeft wellicht te maken met de hysterectomie die ze moest ondergaan na de complicaties bij de geboorte van haar derde kind, een meisje. De dokters hadden haar voorspeld dat ze risico liep osteoporose te ontwikkelen. Dit is een pijnlijke ziekte: “Ik weet niet meer wat het is te leven zonder pijn. Als ik ga kaarten, moet ik meermaals opstaan. Maar de mensen kennen mij al in de streek. Ze weten het, ze zien dat ik bleek kom. Maar ik bijt dan op mijn tanden”.

Handelsbeurs

Toch slaagt Antoinette erin de dagelijkse pijn vrij draaglijk te houden dankzij andullatietherapie. Ze kwam ermee in contact op de Handelsbeurs in Roeselare. Die dag had ze veel pijn en waarschuwde haar man dat ze wellicht de beurs niet helemaal zou kunnen ‘aflopen’. Een behulpzame hhp-vertegenwoordigster nodigde haar toen uit even op de ANDUMEDIC® 3 te gaan liggen. Groot was Antoinettes verbazing toen ze na een halfuurtje andulleren de rest van de beurs moeiteloos kon afwerken.

Het wonder van andullatie

Voor Antoinette kwam de ANDUMEDIC® 3 als een redder in nood, vooral omdat ze geen pijnstillers verdraagt wegens haar zwakke maag: “Zonder die matras zou ik de voorbije tien jaar mijn huis niet meer uitgekomen zijn en me constant op handen en knieën moeten verplaatsen”. Ze is zo enthousiast dat ze vrienden en kennissen spontaan van tekst en uitleg voorziet. Enkelen onder hen hebben zich door haar toedoen reeds een apparaat aangeschaft. Hoewel Antoinette de hoofdgebruikster is in de familie, maakt haar man er ook af en toe gebruik van als hij eens last van rugpijn heeft. Maar niemand is meer verzot op een andullatiesessie dan Antoinettes kleinkinderen.