Annie Grassin

Annie kan weer rechtstaan als ze in de keuken werkt

“Met Andullatie heeft mijn elektro-acupunctuurbehandeling meer effect!”

Inleiding

Sommige aandoeningen zijn ongeneeslijk: je moet ermee leren leven. Hooguit kan je in de mate van het mogelijke de symptomen verzachten. Gelukkig bestaan er nu diverse technologieën om het leefbaar te houden. Annie Grassin vertelde over haar ervaringen.

Pijnverlichting Mijn weg naar Andullatie

Osteoporose

Annie lijdt aan osteoporose, een pijnlijke ziekte. Ze heeft er een carrière opzitten als secretaresse en geniet nu van haar pensioen. Ze heeft vooral last van pijn in de onderrug en de heup. Osteoporose of botontkalking is een aandoening waarbij de botten hun stevigheid verliezen. Annie ondergaat jaarlijks een botscan en zit momenteel reeds in de zgn. ‘rode curve’. Een tweede probleem zijn de gevolgen van een whiplash die ze 20 jaar geleden opliep bij een auto-ongeval. Ook hier staat de medische wetenschap vrij machteloos. De artsen durven niet opereren wegens te groot risico. Er zit een zenuw gekneld in haar hals. Speciale pijnstillers bestaan er niet. Annie ging dus zelf op zoek naar mogelijke remedies.

Andullatie

Via een krantje in de bus maakte Annie kennis met Andullatietherapie, een combinatie van trillingen en infrarood. Ze testte het tweemaal uit op een demoweekend en wist onmiddellijk dat dit iets voor haar was. Sinds ze Andullatie doet, zijn haar symptomen veel verbeterd: “Vroeger moest ik meestal neerzitten als ik in de keuken werkte. Nu kan ik weer rechtstaan. Wij wandelen graag. Vroeger was ik na een halfuur blij als ik thuis was. Nu kan ik gerust een uur stappen. De pijn wordt ook verzacht. Het is terug leefbaar”. Bovendien doet Annie al 15 jaar elektro-acupunctuur. Opmerkelijk is dat haar behandeling effectiever geworden is sinds ze Andullatie doet.

Kleinkind

Voor Annie komt het erop neer de symptomen van haar ziekte zo goed mogelijk te bestrijden. Dit lukt vrij goed met Andullatie. Ze neemt geen medicatie en probeert heel gezond te eten. Ondanks haar ziekte geniet ze van een mooi pensioen: wandelen, kokkerellen in de keuken en bezig zijn met haar kleinkind.