Annemie bestrijdt haar nek- en rugpijn met Andullatie

“Andullatie is voor mij een verrijking. Het is makkelijk toe te passen, op élk moment van de dag.”

 

Annemie gebruikt sinds jaar en dag Andullatie tegen haar nek- en rugklachten: "Mijn pijnscore van 5 à 6 gaat dankzij Andullatie voelbaar naar omlaag." Ook in haar praktijk gebruikt ze Andullatie, om haar klanten te helpen!

Inleiding

Op haar 66e is Annemie nog immer druk in de weer als zelfstandige kinesiste. Veel anderen hebben er het bijltje al bij neergelegd en genieten na een lange carrière van het ‘dolce far niente’. Annemie houdt echter van haar beroep en haar patiënten, en dit ondanks de ongemakken waarmee ze opgezadeld zit door rug- en nekpijn. Ze had het geluk een natuurlijke (maar heel efficiënte) therapie te ontdekken die haar pijnvrij en dynamisch houdt.

In de praktijkMijn weg naar Andullatie

Nek- en rugklachten

Annemie is sinds 2002 actief te Ieper als kinesiste. Ze runt er een afslankingsinstituut waar klanten hun overtollige kilo’s kunnen kwijtspelen. Ze beschikt hiertoe over ultramoderne technologieën, o.a. endermologie. Parallel werkte ze ook een tijdlang in het rusthuis te Zonnebeke. Kinesisten hebben een fysiek vrij belastende stiel. Geen wonder dus dat Annemie last kreeg van haar nek en rug. Als professional is Annemie uiteraard overtuigd van het nut van medicatie, maar niettemin luidt haar devies: “Zo weinig mogelijk!” Zelf opteert ze voor een natuurlijke oplossing om haar klachten te bestrijden: Andullatietherapie.

Rusthuis

Annemie beschikt reeds over een Andullatietoestel sinds 2002. Toen was het nog de voorloper van de huidige ‘Andumedic 3’. Later maakte ze in het rusthuis te Zonnebeke kennis met de nieuwe versie. Haar professioneel oordeel: “Het nieuwe toestel met zijn 16 programma’s is nog veel performanter!” Annemie gebruikt Andullatie zelf sinds jaar en dag tegen haar nek- en rugklachten: “Mijn pijnscore van 5 à 6 gaat dankzij Andullatie voelbaar naar omlaag. Andullatie is bovendien heel ontspannend en deugddoend. Ik gebruik het ook in mijn praktijk. Klanten komen regelmatig langs in Ieper voor een Andullatie-beurt, omdat ze er echt baat bij hebben. Hun metabolisme wordt aangezwengeld en ze ervaren verlichting voor allerlei problemen, zoals bijvoorbeeld constipatie.”

Bewegen

Naast Andullatie heeft Annemie ook veel baat bij bewegen. Ze heeft een stappenteller: 5.000 stappen per dag zijn voor haar een minimum. Maar daarnaast is ze ook een fervente fietsster. Eén- à tweemaal per week doet ze het traject van en naar het werk per fiets: Ieper-Menen heen en terug is toch zo’n 40 km. En onlangs reed ze in groep van Passau naar Wenen: 378 km. Een prestatie! Bewegen en Andullatie zijn voor Annemie de twee pijlers om gezond, fit en dynamisch te blijven. Niet te verwonderen dus dat ze met veel plezier het ambassadeurschap van de firma hhp aanvaardde!