Anja Degeyter

Anja combineert Andullatie met haar eigen therapieën

“Na een proefsessie wist ik het: ‘Dat is het!’”

Inleiding

Andullatie is een natuurlijke therapie op basis van mechanische trillingen en infrarood. Al jaren kent ze een weergaloos succes, mede door het feit dat ziekenhuizen, kinesisten en artsen het gebruik ervan promoten. Maar ook alternatieve therapeuten ontdekken Andullatie!

In de praktijk Mijn weg naar Andullatie

Alternatief

Anja runt een drukbezochte praktijk als voetreflexologe en aromatherapeute. Meer en meer mensen staan immers open op heden voor de zgn. ‘zachte therapieën’. Van jongs af aan al was Anja sterk geïnteresseerd in geneeskunde en maakte zich via diverse opleidingen een grondige basiskennis eigen. Ze studeerde ook reflexologie en aromatherapie, behaalde de nodige diploma’s en vestigde een praktijk in Wanzele: ‘Le Lavendin’. Daarnaast ontdekte ze Andullatietherapie, voor haarzelf, haar gezin, maar ook voor haar klanten.

“Dat is het!”

Anja was op zoek naar een extra dimensie voor haar praktijk. Ze had ooit al een Andullatiesite aangeklikt op internet en kon alleen maar vaststellen: “Ziet er interessant uit!” Tijdens een uitstap naar Sluis passeerde ze voorbij de hhp-Andullatieshop. Ze was onder de indruk van de deskundige uitleg van de adviseur. Tijdens een proefsessie dacht ze: “Dat is het!” Bij een drankje op een terras dacht ze nog even na, keerde op haar schreden terug en zou voortaan Andullatie aanbieden in haar praktijk.

Combi-behandeling

Anja’s publiek is heel gevarieerd: van jong tot oud, sportlui, leraressen, etc. Zelfs een kinesist! Ze behandelt gevarieerde klachten: rugproblemen, vermoeidheid, reuma, fibromyalgie... Heel interessant is de manier waarop Anja haar reflexologie en aromatherapie combineert met Andullatie: “Door voetreflexologie word je al lichamelijk ontspannen. Als je daarna op de ‘bank’ gaat liggen, dan wordt de relaxerende werking nog dieper”. Via uitgekiende programmacombinaties deed Anja ook enkele beloftevolle experimenten met ADHD-patiënten. Haar dierbaarste klant is haar eigen man, Johny. Als chronische vaatlijder is hij heel erg gebaat met de doorbloedingsprogramma’s van de ANDUMEDIC® 3.