Anja De Leeuw

Anja wil voortaan ook Andullatie in haar aanbod integreren

"Ook voor de behandeling van cellulitis kan Andullatie een interessante tool zijn"

Inleiding

Anja’s passie heet schoonheid. Ze houdt van al wat mooi is: huisinterieur, natuur, etc. Voeg daarbij haar sociale ingesteldheid, en je hoeft je niet te verwonderen dat ze in de beautysector terechtkwam. Inmiddels is haar schoonheidsinstituut ‘Enjoy!’ een begrip geworden in Aalst en omstreken.

In de praktijk Mijn weg naar Andullatie

Op heden is Anja 5 jaar aan de slag als schoonheidsspecialiste in bijberoep. In hoofdberoep is ze lerares economie en tekstverwerking. Daarnaast is ze ook sportcoach en afslankconsulente, en ze laat niet na zich voortdurend bij te scholen via tal van interessante cursussen.

Enjoy! is een kleinschalig maar klantvriendelijk wellness-, beauty- en afslanksalon met privé sauna. Centraal staat de persoonlijke en professionele aanpak aangeboden door de zaakvoerster zelf. Je kan bij haar terecht voor alle gelaats- en lichaamsverzorgingen, massages, manicure, pedicure, wimperverlengingen, spray tanning, enz. De wellnessruimte biedt een ideaal kader om tot rust komen en te genieten van diverse faciliteiten en arrangementen. Ook voor afslanking en figuurcorrectie ben je bij Enjoy! aan het goede adres dankzij formules als Formostar, Bodyscluptor, Hypoxi en Lipodrift.

Anja wil voortaan ook Andullatie in haar aanbod integreren. Hoewel ze tot op heden geen directe ervaring had met de therapie, had ze er toch al heel wat over gehoord via tijdschriften, publiciteit, etc.

Ze wil de Andubalance vooral inzetten als aanvulling bij haar afslankprogramma’s. Ook voor de behandeling van cellulitis kan Andullatie een interessante tool zijn. Natuurlijk hangt succes hier ook in grote mate af van iemands levensstijl. Het is van belang gezond te eten, voldoende zuiver water te drinken en regelmatig te bewegen.

Om haar klanten alvast een voorproefje te geven van deze beloftevolle therapie, heeft ze haar opendeurdagen in het teken gezet van Andullatie. Iedereen is van harte uitgenodigd voor een gratis proefsessie!