Wim vond Andullatie als oplossing voor zijn rugproblemen

"Andullatie is een goede ondersteuning voor mijn rugproblemen"

Oplossing voor een kapotte rug?

Wim Schouppe is uitbater van de gezellige bistro ‘’t Giezeveld’, gelegen in de gelijknamige Wetterse wijk. Een kapotte rug bemoeilijkt echter zijn dagelijkse activiteiten. Zijn toeverlaat ? De Andumedic.

Ontvang een gratis e-boek

Wilt u graag nog meer te weten komen over Andullatietherapie en hoe het u kan helpen?
Vul dan hieronder uw gegevens in en ontvang gratis het e-boek "Hoe kan je dagelijks je chronische pijn verlichten?".

Andullatie als oplossing voor een kapotte rug

Wie in de horeca werkt zal het beamen: dit is een zwaar beroep, zowel fysiek als mentaal. Je moet vele uren rechtstaan, wat zeer belastend is voor rug, nek en bekken. Maar ook stress is hier een boosdoener: je werkt constant tegen de klok, klanten wachten op hun gerecht, en het moet ‘in orde’ zijn!

Als je dan, zoals Wim, opgezadeld zit met een zwakke rug, dan wordt een Horecabedrijf een echte opgave. Wim heeft tal van therapieën ondergaan voor zijn drie kapotte discussen: chiropractors, medicatie, epidurale injecties, etc. Momenteel ondervindt hij veel baat van microchirurgie.

Maar naast de reguliere aanpak heeft hij nog een extra wapen: de Andumedic. Sinds drie jaar ondergaat hij regelmatig Andullatietherapie. Hij kwam hiermee in contact via de Horecabeurs. Wim gebruikt de Andumedic zowel ’s morgens bij het opstaan, als ’s avonds voor het slapengaan. Inmiddels weet hij dat regelmatige Andullatie preventief werkt tegen pijn, maar ook ideaal is om stresssymptomen te bekampen. Daarom beveelt zijn ontdekking graag aan zijn collega’s restaurantuitbaters aan.