André Smets

“De klachten van mijn vrouw zijn sterk afgenomen sinds we de matras hebben”

“We zijn blij dat we hierin geïnvesteerd hebben”

Inleiding

Samen met zijn echtgenote woont André Smets in Overijse, parel van de druivenstreek. Beiden zijn gepensioneerd. De pensioenleeftijd is normaal de bekroning van het leven : de welverdiende rust na veel en hard werken. Maar wat als pijn je parten speelt?

Pijnverlichting Mijn weg naar Andullatie

Conciërge

André en zijn vrouw genieten van een mooi pensioen in het schilderachtige Overijse. Met recht is André trots op zijn gemeente, bekend om de druiven en haar beroemde telg, de humanist Justus Lipsius. André is wat men noemt ‘jonggepensioneerd’. Op zijn 63e bolt hij uit na een lange carrière als conciërge. De mensen zeggen altijd: ‘een zware job’. Inderdaad, onderhoud van gebouwen, schuren, poetsen... Maar volgens André viel het allemaal wel mee, want hij was ertegen bestand. Ook zijn echtgenote zat nooit stil. Ze werkte voor een bedrijf waar ze vaak kledij moest versturen, met dozen sleuren, etc.

Vruchteloze pijntherapieën

De zware arbeid zadelde Andrés vrouw op met rug- en schouderpijn, ook spierklachten en facetartrose. Diverse klassieke pijntherapieën mochten niet baten, en (klaagt André): “Dat kost hopen geld...”. Per toeval viel Andrés oog op een aankondiging van een Andullatie-evenement in Overijse. Jammer genoeg was hij juist te laat, zodat hij zelf contact opnam met de firma hhp. Andullatie is een therapie in volle opgang, gebaseerd op trillingen en infrarood. Na een demonstratie thuis wist het echtpaar dat de redding nabij was.

Fietsen en wandelen

Sindsdien zijn zowel André als zijn vrouw trouwe Andullatiegebruikers. De klachten van mevrouw zijn aanzienlijk afgenomen, wat haar levenskwaliteit ten goede komt. Op zondagvoormiddag gaat André wandelen met zijn vrouw, in de week fietsen ze. André vindt het jammer dat ze de therapie niet eerder leerden kennen. Hij voegt daaraan toe: “Andullatie is nog te weinig bekend in onze streek”. Wel, André, dankzij uw bereidwillig getuigenis werd daar in ruime mate aan verholpen! De firma hhp wenst u en uw echtgenote een stralende gezondheid.