Alexandre De Saedeleer

Alexandre gebruikt Andullatie om in topvorm te zijn

'Ik beveel het iedereen aan'

Biografie

Alexandre De Saedeleer (28) speelde in de nationale Belgische hockeyploeg. Hij nam deel aan de Olympische spelen in Beijing als eerste reserve en aan de Olympische spelen te Londen als speler. Hij speelt bij de Waterloo Ducks, was driemaal Belgisch kampioen en éénmaal ‘Gouden Stick’.

PerformanceMijn weg naar andullatie

Het moderne hockey vergt een totale fysieke inzet, waarbij alle spieren van het lichaam actief zijn. Je moet dus in topvorm zijn. Er wordt heel wat aan preventie gedaan: stretching, bewegingsoefeningen en andullatie. Alexandre gebruikt de ANDUMEDIC® 3 sinds drie maanden. Het toestel is heel gebruiksvriendelijk en biedt verschillende programma’s zowel voor recuperatie als relaxatie. Op grond van zijn ervaringen en die van collega’s beveelt hij de ANDUMEDIC® 3 aan iedereen aan.

Hij weet trouwens dat Andullatie tegenwoordig door heel wat mensen, zowel sportlui als niet-sportlui gebruikt wordt. Alexandre is ook altijd bereid zijn toestel uit te lenen aan al wie er baat kan bij hebben. Ook curatief is andullatie nuttig, eenmaal je geblesseerd bent. Alexandre weet dat Andullatie een grote troef is voor zijn conditie.