Alex Crivillé

Alex Crivillé gebruikt Andullatie niet alleen voor zichzelf.

'Ik voel me meer ontspannen en krachtiger'

Biografie

Elke liefhebber van motorsport zal beamen dat Alex Crivillé een van de grootste sportieve talenten van Spanje was. Zijn lange professionele carrière is een aaneenschakeling van glorieuze momenten en grote overwinningen. Gedurende zijn 14-jarige professionele loopbaan behaalde hij talrijke overwinningen en successen. De mooiste zijn de wereldtitel in de categorie 125 CC en vooral het kampioenschap 500 CC van 1999.

PerformanceMijn weg naar andullatie

Na zijn pensioen bleef Alex Crivillé in nauw contact met de wereld van de sport als commentator van wedstrijden en geniet hij van zijn passie: paarden. In zijn hoedanigheid van vaste gebruiker bezochten we hem in zijn woning/museum voor een gesprek.

Momenteel heeft hij last van de knieën en vooral van de benen. Hij ondervindt dat hij na elke inspanning enorm goed recupereert met het Andullatieprogramma. De volgende dag voelt hij een merkbare verbetering van de benen en de bloedsomloop. Het is een uitstekende behandeling die goed helpt bij de recuperatie, hij voelt zich meer ontspannen en krachtiger. Zijn vrouw gebruikt het ook, want ze speelt padel en lijdt aan lumbago, maar na toepassing van Andullatie voelt ze zich beter. Ze zijn het er dus beiden over eens dat de therapie werkt.

Paarden zijn zijn tweede passie. Toen hij nog motorpiloot was, reed hij al wat paard, maar nu neemt hij dat ernstiger en rijdt hij raid. Raid is een uitputtende sport voor paarden, de spieren lijden eronder en de ANDUVET helpt het paard om zeer snel te recupereren en de spieren zijn opnieuw in vorm voor een volgende training.