Albert Costa

Albert Costa behaalt met Andullatie uitstekende resultaten

'Ik geniet van de vele heilzame effecten'

Biografie

Albert Costa, winnaar van Roland Garros, brons op de Olympische Spelen van Sydney en winnaar van elf ATP_toernooien, is door zijn persoonlijke inzet een van de beste en meest gewaardeerde Spaanse tennissers geworden. Eenmaal zijn carrière achter de rug, bleef hij sterk verbonden met de wereld van het tennis. Albert Costa was kapitein van de Spaanse ploeg die in 2009 en 2011 de Daviscup won.

Hij was ook nog technisch directeur van de Catalaanse tennisfederatie en van het internationaal tenniscentrum van Cornella, een uniek centrum in Europa, gericht op een hoog rendement. Momenteel is hij, naast andere functies, directeur van het Barcelona Open Banc Sabadell, trofee Conde de Godo.

PerformanceMijn weg naar andullatie

Albert Costa ontvangt ons in de installaties van Barcelona Total Tennis om onze vragen te beantwoorden.
Nadat je jaren op professioneel niveau hebt getennist, is het normaal dat je altijd wel een bepaald soort letsel hebt. Hijzelf heeft last van een tussenwervelschijfaandoening in de onderrug en heeft behoorlijk wat hinder van pijn. Een professioneel sportman kan problemen krijgen met de eliminatie van melkzuur, vergelijkbaar met een patiënt met fibromyalgie.

Mits een kleine aanpassing van de behandeling behalen we met Andullatietherapie in beide gevallen uitstekende resultaten. Met Andullatietherapie ervaart hij werkelijk een relaxatie van de getroffen zone en voelt hij zich ontspannen en beter, Albert Costa geniet van de vele heilzame effecten. Het is een doeltreffende behandeling. Sinds Albert Costa ze gebruikt voelt hij zich beter met meer kracht in de behandelde zone. Trouwens, thuis gebruikt de hele familie andullatietherapie.