Alain Van der Vaet

Alain heeft vrij ernstige gezondheidsproblemen maar hij vond een therapie waardoor zijn symptomen sterk verlicht worden.

“Andullatie biedt verlichting voor mijn contractuur in de lage rug.”

Biografie

Alain kende een mooie carrière in Europees verband. De laatste tien jaar zat hij in de cementsector. Concreet deed hij vooral aan lobbying en dienstverlening aan de leden van een beroepsvereniging. Een managementjob dus met veel sociale contacten.

Pijnverlichting Mijn weg naar Andullatie

Alain ging op pensioen, maar werd jammer genoeg niet gespaard van ziekte. Eerst was er zijn lumbago, en daarna, erger nog, kreeg hij de diagnose ‘multipel myeloom’ te horen, een zeldzame vorm van kanker. Hij onderging chemotherapie en belandde in het militair hospitaal voor revalidatie. Daar schreef de arts hem kinésessies voor. Voor zijn lumbago had Alain reeds beroep gedaan op de kiné. Daar had hij kennisgemaakt met Andullatietherapie, een combinatie van vibraties en infrarood. Daar de kanker ook van invloed was op de lage rug, besloot Alain Andullatie tot een vast onderdeel van zijn behandeling te maken.

Inmiddels gebruikt hij de ANDUMEDIC® 3 tweemaal per dag met succes: “Andullatie biedt pijnverlichting, hoewel ik ook patches en pijnstillers gebruik. Maar Andullatie biedt verlichting voor mijn contractuur in de lage rug. Ik ben zelfs zodanig beter dat ik de kracht heb een douche te nemen. Andullatie is dus mijn vast ritueel vóór de douche”.

Ondanks zijn ziekte klinkt Alain merkwaardig sereen aan de telefoon. In zijn vrije tijd leest hij veel, bezoekt hij vrienden, of gaat hij zelfs eens naar het theater. Zijn hobby, toeristen gidsen in Brussel en Klein Brabant, heeft hij voorlopig opgeborgen. Wij wensen Alain veel sterkte toe en het allerbeste met zijn gezondheid!