close

Oudenaards bedrijf geeft zorgverleners theraptietoestellen om fysiek en mentaal te ontspannen

Home Health Products uit Oudenaarde, een bedrijf gespecialiseerd in medische therapietoestellen voor chronisch zieken. stelt meer dan 100 van hun apparaten ter beschikking van zorgverleners tijdens deze coronacrisis. “We moeten zorg dragen voor de zorgverleners. Dan kan door ze fysiek en mentaal te helpen ontspannen”, zegt Bruno Nuyttens van HHP.

Het bedrijf Home Health Products (HHP), dat gevestigd is aan de Ambachtstraat in Eine, werd 20 jaar geleden opgericht door Bruno Nuyttens. HHP verkoopt wereldwijd therapietoestellen die gebruikt worden om gesteld aan chronisch zieken fysiek en mentaal te ontspannen.

“Maar ook wie gezond is, kan van de werking van de apparatuur genieten en daarom lanceren wij tijdens de coronacrisis het project zorg voor de zorgverlener. Mensen die aan het werk zijn in de zorg, krijgen het almaar harder te verduren met het snel groeiend aantal besmettingen en ziekenhuisopnames. Met ons project zullen we meer dan 100 van onze therapietoestellen in bruikleen geven aan verschillende afdelingen intensieve zorgen in ziekenhuizen over heel België en Nederland”, kondigt zaakvoerder Bruno Nuyttens aan.

zorgvoordezorgverener UZ GENT

BRON: Lees het artikel op HLN.BE

14.09.2020