close

MADE BY HHP

VAN ONTWIKKELING TOT PRODUCTIE

Bij HHP behouden we de controle over onze producten van creatie tot en met productie. De ontwikkeling en productie van onze producten gebeurt altijd in drie stappen.

De eerste stap begint met wetenschappelijk onderzoek naar de noden van mensen om bepaalde gezondheidsaspecten te verbeteren. Tot op heden werkt HHP reeds samen met verschillende Europese Universiteiten zoals de Vrije Universiteit in Brussel, KIT in Karlsruhe, Universiteit Sevilla in Spanje, etc. Op deze wijze worden de werking van de later ontwikkelde producten en diensten met wetenschappelijke studies onderbouwd.

In de tweede stap starten we de ontwikkeling met eigen ingenieurs in collaboratie met Europese technologiebedrijven om een kwalitatief hoogstaand product te kunnen ontwerpen dat beantwoordt aan alle nodige vereisten volgens de Europese en Internationale criteria.

In de derde stap worden de producenten geselecteerd die aan de Europese en internationale vormvereisten, maar vooral aan de HHP-criteria voldoen om onze klant een premium product te kunnen aanbieden.

GECERTIFICEERDE EN GEPATENTEERDE PRODUCTEN

HHP producten zijn onderworpen aan de strengste Europese vormvereisten qua veiligheid en kwaliteit. Hiertoe beschikt hhp over alle nodig certificaties die door de Europese veiligheids – en onderzoekslaboratoria worden afgeleverd na goedkeuring.

ANDULLATIETECHNOLOGIE

De eigen ontwikkelde en gepatenteerde Andullatietechnologie die ontstaan is door samenwerking met wetenschappers, artsen en medische professionals, is de kern van onze producten. De werking van de technologie werd wetenschappelijk bewezen door verschillende klinische studies uitgevoerd door de “International Association for Andullation® Technology” (IAAT).

close Functie 1: Meer energie

Andullatie® wekt microstroompjes op die de productie van de energiemolecule ATP stimuleren. Hierdoor neemt de hoeveelheid energie in het lichaam toe, wat vooral een positief effect heeft op de vitaliteit, maar ook op de organen en de algemene gezondheid.

close Functie 2: Directe pijnverlichting

Regelmatig gebruik van Andullatie® zorgt voor de aanmaak van endorfine, de “lichaamseigen pijnstiller”. Endorfine onderdrukt de pijn en zorgt dus voor directe pijnverlichting.

close Functie 3: Betere bloedcirculatie

Andullatietrillingen zetten de bloedvaten wijd open, waardoor het bloed sneller in beweging komt en het vloeibaarder wordt. Zo kan het bloed alle nodige voedingsstoffen gemakkelijker vervoeren en opnemen in het lichaam. Een betere bloedcirculatie beschermt tegen vermoeidheid en ziekte.

close Functie 4: Diepte-ontspanning

Mentale en fysieke stress zorgen voor een verstoorde balans tussen spanning en ontspanning in het lichaam. Andullatie® herstelt dit evenwicht. Door de vibraties wordt de ontspanningsfactor gestimuleerd waardoor u sneller recupereert en een betere nachtrust ervaart.

close Functie 5: Stimulatie van lymfedrainage

Om sneller te kunnen recupereren, is een snelle ontgifting in het lichaam nodig. Het lymfesysteem is hiervoor verantwoordelijk: het voert afvalstoffen zoals bacteriën, overtollig vocht en ziekteverwekkers af. Andullatie® stimuleert de werking van het lymfesysteem en zorgt voor een sneller herstel en een beter immuunsysteem.

ANDULLATIETHERAPIE®

Andullatie® is ontwikkeld in samenwerking met verschillende medische professionals. Adullatietherapie combineert mechanische trillingen met infrarood dieptewarmte en zorgt onder andere voor directe pijnverlichting, ontspanning, snelle recuperatie en lymfedrainage.

(De therapie heeft een positieve invloed op de werking van het hele lichaam en kan dus voor verschillende chronische klachten ingezet worden.)

Functie 1: Meer energie Meer informatie >
Functie 2: Directe pijnverlichting Meer informatie >
Functie 3: Betere bloedcirculatie Meer informatie >
Functie 4: Diepte-ontspanning Meer informatie >
Functie 5: Stimulatie van lymfedrainage Meer informatie >