close

Massagematras van HHP helpt medewerkers Bernhoven te ontspannen in drukke tijden

Werken in de zorg kan fysiek én mentaal erg zwaar zijn. De coronacrisis verhoogt de stressfactor nog eens extra. Voor het internationale bedrijf Home Health Products (HHP) reden om Bernhoven te verassen met een massagematras voor de medewerkers.

Vijftien minuten per dag op dit massagematras is voldoende om te ontspannen. Wat de matras doet heet andullatietherapie. Dat is een combinatie van vibraties en infraroodwarmte. Het ontspant niet alleen, het versterkt ook het immuunsysteem, stimuleert de lymfedrainage en verbetert de doorbloeding. Het matras is instelbaar op lichaamsregionen en ook de frequentie en intensiteit is in te regelen. Het massagematras is een welkome aanvulling voor de medewerkers om even te ‘ontstressen’ in tijden van intensieve zorgverlening.

Zorg-voor-de-zorgverlener

Internationaal bedrijf Home Health Products (HHP) ontwikkelt gezondheidstechnologie. Onder normale omstandigheden doet HHP dit met name voor de patiënt. In deze tijd wil het bedrijf laten zien dat het ook zorgt voor de zorgverleners. Onder het motto ‘Zorg-om-de zorgverlener’ heeft HHP nu zijn technologie beschikbaar gesteld om zorgmedewerkers een hart onder de riem te steken. Namens al die mensen in Bernhoven bedanken de Vrienden van Bernhoven Home Health Products voor dit welkome gebaar. Wat vinden de medewerkers ervan? De eerste reactie zijn in ieder geval zeer lovend: “Wat hebben wij een heerlijk cadeau ontvangen en het is echt heel erg ontspannen”.

BRON: Lees het artikel op de website van Bernhoven

14.09.2020