Nieuws

 

02.03.2017
Andullatie: 5 voordelen op een rij

Wat? Andullatie maakt deel uit van de zgn. ‘biofysische therapieën’. Fysische principes worden ingezet om de gezondheid te verbeteren of intact te houden. Bij Andullatie gaat het om mechanische trillingen in combinatie met infraroodlicht. Beide technieken worden sinds jaar en dag aangewend voor gezondheidsdoeleinden. De combinatie echter is een originele vondst van het ingenieurs- en […]

Wat?

Andullatie maakt deel uit van de zgn. ‘biofysische therapieën’. Fysische principes worden ingezet om de gezondheid te verbeteren of intact te houden. Bij Andullatie gaat het om mechanische trillingen in combinatie met infraroodlicht. Beide technieken worden sinds jaar en dag aangewend voor gezondheidsdoeleinden. De combinatie echter is een originele vondst van het ingenieurs- en medische team van de firma hhp. Trillingen plus infraroodlicht blijken onvermoede positieve effecten te hebben op het menselijk organisme.

Hoe?

Het therapeutisch mechanisme van Andullatie is een uiterst ingewikkeld proces dat inmiddels wetenschappelijk vrij accuraat beschreven werd. Essentieel komt het hierop neer dat Andullatie gebruik maakt van ons organisme als geleider van elektrische microstromen. Door microstromen te genereren via de huid en op cellulair vlak ontstaan positieve effecten op onze gezondheid. Voorlopig zijn 5 effecten gekend : pijnverlichting, energietoevoer, relaxatie, stimuleren van de bloedstroom, activeren van het lymfestelsel. Vijf gezondheidseffecten in één therapie… Een unicum!

Voor wie?

Andullatie is geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd of gezondheidstoestand. In de praktijk tekenen zich drie grote categorieën af: medische, sportieve en wellnessgebruikers. Andullatie is een 100% nevenwerkingsvrije techniek die in principe onbeperkt kan aangewend worden. Sportlui gebruiken het om snel te recupereren, gezonde mensen gebruiken het ter preventie of om te relaxeren. Voor mensen met chronische klachten is Andullatie een efficiënte risicovrije pijnverlichter. Hebt u een pijnprobleem? Aarzel niet en verneem via de hhp-pijntest of Andullatie voor u een oplossing is.