Partena Gezondheidshop

Partena Gezondheidshop is overtuigd van het potentieel van Andullatietherapie!

Partena Gezondheidshop beveelt Andullatietherapie aan.

Inleiding

Hoeft Partena Ziekenfonds nog enige introductie in Vlaanderen? Steeds meer mensen vinden de weg naar deze brede dienstenorganisatie die meerdere pijlers overkoepelt.

Partena Ziekenfonds is in de eerste plaats een onafhankelijk ziekenfonds, waarop iedereen kan rekenen. Naast de uitbetaling van medische kosten en de regeling van vervangingsinkomens biedt ze een uitgebreid voordelen- en dienstenpakket voor elke levensfase aan.

Bovendien kan je bij Partena terecht voor huishoudelijke hulp en kinderopvang. Via dienstencheques kan de klant beroep doen op professionele poets- en strijkhulp aan huis. En via een uitgebreid net van onthaalouders en kinderdagverblijven bieden ze jonge papa’s en mama’s de mogelijkheid op een comfortabele manier gezin met werk te combineren.

Ontvang een gratis e-boek

Wilt u graag nog meer te weten komen over Andullatietherapie en hoe het u kan helpen?
Vul dan hieronder uw gegevens in en ontvang gratis het e-boek "Hoe kan je dagelijks je chronische pijn verlichten?".

Partnerschap Hun weg naar Andullatie

Bij Partena draait alles rond gezondheid en persoonlijk comfort. Steeds opnieuw blijft de organisatie investeren in nieuwe producten en diensten.

Een bijzonder aspect van hun activiteit is ‘Partena Vitality’, dat ondernemers helpt de gezondheid, motivatie en vitaliteit van hun medewerkers te ondersteunen.

Tenslotte is er Partena Gezondheidshop die klanten adviseert over een aanbod van zorg- en ondersteunende producten enerzijds maar anderzijds een waaier aan producten aanbiedt die je in elke levensfase helpen om zo gezond, vitaal en autonoom mogelijk in het leven te staan.

Het kan dus geen toeval zijn dat hhp en Partena Gezondheidshop elkaar gevonden hebben. Beide bedrijven delen tal van waarden en ambities. Dankzij Andullatie, een baanbrekende gezondheidstechnologie, biedt hhp op heden aan chronische pijnpatiënten de mogelijkheid op een natuurlijke, maar zeer efficiënte wijze pijnklachten te verlichten. In het algemeen bevordert Andullatie de gezondheid via betere doorbloeding, lymfeafvoer en relaxatie.

Door een groeiend aantal wetenschappelijke studies en vooral de uiterst positieve gebruikersecho’s, raakte Partena Gezondheidshop overtuigd van het potentieel van Andullatie. hhp en Partena Gezondheidshop besloten een partnership aan te gaan.

Partena Gezondheidshop wil klanten van Partena Ziekenfonds maar daarnaast ook iedereen die interesse heeft informeren over de werking van Andullatietherapie, bv. in de vorm van infoavonden. Dit schept duidelijkheid en vertrouwen en draagt bij tot de verspreiding van objectieve informatie over deze beloftevolle therapie.