Arie Haan

Andullatietherapie is een belangrijk deel van Arie’s leven geworden

'Wat zie je er goed uit, Arie!'

Biografie

Na een briljante carrière als voetballer in Nederland en België, ging Arie Haan aan de slag als trainer van diverse internationale voetbalclubs. 

Ontvang een gratis e-boek

Wilt u graag nog meer te weten komen over Andullatietherapie en hoe het u kan helpen?
Vul dan hieronder uw gegevens in en ontvang gratis het e-boek "Hoe kan je dagelijks je chronische pijn verlichten?".

In de sportMijn weg naar andullatie

Andullatietherapie is een heel belangrijk deel van Arie’s leven geworden. Hij gaat dagelijks een halfuur op de ANDUMEDIC® liggen. Als hij van het toestel komt, voelt hij zich als herboren. Andullatietherapie doet hem werkelijk goed. Tijdens zijn activiteiten kan hij zich heel goed concentreren, wat toch heel belangrijk is. Ook van zijn omgeving krijgt hij positieve reacties : “Wat zie je er goed uit, Arie !” Kortom, hij is heel tevreden over zijn ANDUMEDIC®.

Arie Haan is nog steeds actief in de sport, maar dan als trainer. Dit is een beroep waar je je dagelijks fit moet voelen. Arie beveelt andullatie ook aan zijn spelers aan. Het voordeel van andullatie is dat je veel sneller regenereert na zware fysieke inspanningen. 3 à 4 wedstrijden per week zijn toch niet te onderschatten. Wat hemzelf betreft geeft Arie toe dat hij zich een leven zonder andullatie eigenlijk niet meer zou kunnen voorstellen.