Aad De Mos

“Een technologisch hoogstandje waarmee je uiterst snel kunt recupereren.”


"Ik zocht en vond dé oplossing voor mijn spierklachten en de dagelijkse recuperatie van mijn lichaam na het sporten!"

Inleiding

Aad De Mos werd geboren in Den Haag en woont nog steeds in Nederland. Hij werkt wel vaak in België: het is een soort tweede vaderland geworden wegens het voetbal. Aad was trainer bij KV Mechelen, Anderlecht en Standard.

Ontvang een gratis e-boek

Wilt u graag nog meer te weten komen over Andullatietherapie en hoe het u kan helpen?
Vul dan hieronder uw gegevens in en ontvang gratis het e-boek "Hoe kan je dagelijks je chronische pijn verlichten?".

PerformanceMijn weg naar Andullatie

Aad De Mos vindt België een geweldig land. Men eet er beter dan in Nederland. En zelfs het voetbal is volgens hem (een beetje) beter. Het hoogtepunt van Aad De Mos was natuurlijk zijn aanstelling als trainer bij Ajax. Hij was toen amper 31 jaar. Bij Ajax maakte hij furore dankzij de vele titels die hij in de wacht sleepte. Maar zijn succes was ook deels te wijten aan het feit dat hij werkte met heel jonge en begaafde spelers: Rijckaert, Vanenburg, Van Basten, ... Ook de terugkeer van Johan Cruyff, met wie hij nog twee jaar samenwerkte, legde hem geen windeieren.

Via het voetbal kwam Aad in contact met Andullatie. Hij had vernomen dat andere grote Belgische en Nederlandse clubs met de ANDUMEDIC®3 werkten, het toestel dat Andullatietechnologie toepast. Aad is nog steeds actief sporter: hardlopen, tennis, golf, ... En zo besloot hij dat hij ook wel eens de ANDUMEDIC®3 wou uitproberen. Voor hem betekent Andullatie inmiddels een absolute meerwaarde. Als sporter wil hij uiteraard zo snel mogelijk recupereren. Bovendien heeft hij de neiging tot gewrichts- en spierklachten. De ANDUMEDIC®3 is voor zowel recuperatie als pijnverlichting een formidabele oplossing! Voordeel is dat je zelf kan bepalen wanneer je je behandeling wenst: onnodig dus om nog afspraken te maken met kinesisten of artsen. Voor Aad is de ANDUMEDIC®3 een technologisch hoogstandje waarmee je uiterst snel kunt recupereren!